[假架啲袋] IG女神jjjoann偷龍轉鳳用假袋大踢爆!!!

733 回覆
1920 Like 33 Dislike
有冇覺得佢嗰酒粒好柒
另外果啲乜水呀,冇人識
睇佢啲假嘢名牌好似要玩找不同咁
莫講話佢d護主犬,剩係樓上係到討論堆所謂ig網紅已經心諗做乜鳩
邊個邊個拍拖結婚又關你事

get a life, son
其實冇左你地呢d人根本唔會有人care呢堆成身都假既女
真係求其入個d賣a貨ig睇 都無佢個d咁核突
佢真係買b貨
個鼻好得人驚
佢整到咁都要唔少錢啦
成個樣執過 仲邊有錢買超a貨
話撚左條臭鮑會同呢條仔結婚架啦 批撚中哂

想知道呢條mchi黑歷史去返呢個post 裡面有佢條精彩奶仔片 好淫
https://lihkg.com/thread/577120/page/1
所以話 幾多呢D所謂女神背後有勁多唔見得光既野
香港係有好女仔既 但係唔係呢班八婆囉 貪錢拜金到出哂面 整容用假野 做坐枱 將來為佢地埋單個個真係真英雄 食埋D唔知幾多手既西
佢中學個時好純架 搞咩變到咁拜金
屌 之前個post好多人話佢中學階段已經疑似去浦喇 睇返佢個班人依家幾多歲姐 本身就係咁既格啦
強帖留名
屌 收皮啦 你地咪撚再吹奏話佢以前好撚純啦 佢根本以前到宜家不嬲都係咁 中一就比條mk仔開鮑 入左教會受洗又落club奶仔比人拍哂片 有幾純呀?
post哂IG話受左洗 然後比人踢爆落club奶仔呢單野真係好撚肉酸
我就未見過本身係真心純既女仔會咁樣 好明顯本身個人就係雞格扮純 想借受洗黎證明自己係純
好女仔,真女神,係唔會俾大家輕易係ig見到 應該話呢班人唔會沉迷係網絡世界,經營自己ig去塑造形象
有冇覺得佢嗰酒粒好柒

個額頭都好撚柒
依家先知間指甲鋪係佢
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞