FIFA19 Ultimate Team討論區 (74)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
張紫色咩黎咁特別
睇你咩打法多
耶穌係靈活 但預左一迫就收皮
之前用非主流既Wesley做柱個效果都唔差
又大隻又硬唔算太慢都幾過癮
今星期IF Rich真係算巴西st恩物
場均1-2球
有邊隻法國平民價中場好用?用緊拉比奧 安喪斯 同法基
干sir matuidi
IF RICH勁過耶蘇仔好多
又撞得又左右腳
augusto 食左卡 速度都唔差ge 真係勝在咩都有 食埋shadow 全能中場
新手玩wl
想問下紅卡個pool係咪全部球員入面抽幾張比你揀
定只限80-85球員咁
我都頭痕左好耐
師兄試哂我想試既野
食埋卡d speed可以上到90幾
我食deadeye谷爆d射同傳好爽
有無人用過86ballack?
屌 無拉狗,諗住紅卡中就唔洗買了
dr好多人一開波走場計和波嚟屈分
if partey同flashback pedro真係冇辦法full chem同隊
本身我條Lan 線由廳拉入房, 應該有30米長, 平時用唔覺有問題, 測速又正常
之後搵個做network 的1友幫我睇, 原來行到高速但有少量package lost, 佢懷疑個頭接觸不良 (佢話離牌野, 望落夾得唔好), 幫我剪左個頭再夾過就得晒 困擾左我2集的問題解決左好滾動, 上星期六日追住黎玩, 唔覺意 SB DR 都拎到最高級

同埋 !! 我可以好肯定講, SB 唔表單機, 網絡 delay 打 SB 一樣會柒, 電腦對手的反應唔係響我地部機計出黎, 而係server 傳指令 !
而家個網正常番晒, 傳奇我敢講9成嬴, 之前世界級都未必嬴到
用緊
張potm 美羊已快根本無用
佢根本唔會跑
仲要成日回後拎波
當成條中場線進攻爬緊佢頭 佢仲係到慢慢跑入禁區
係咪應該食chem加佢積極性
中返隻prime rio咪得 反正都係諗
嗰期totw所有人都有機會抽到
Box to box但好快無氣
可以咁嘅咩
Work rate食chem都改唔到
試下前鋒留在前場
但係講真入攝好嘅st實有招try to break defenders line trait
呢d用三角派牌都輕鬆穿
如果對面elo低過你 和波都會扣分
try to break def line
代表有恩沙基

陣式setting 改stay central+stay forward+run behind
唔諗ion啦,icon機率難撚過利記拎英超
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞