FIFA19 Ultimate Team討論區 (74)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
UCL卡早幾日跌到無人BID, 手痕買左堆預做下轉歐聯SBC, 點知出左呢D球員卡SBC爆升到野野BUY NOW價
用蘇金寶咪得
我本身無乜本,又無好似巴打咁醒入下貨,結果就入左個惡性循環。無本就無卡,無卡就無錢。
入場轉陣咪得囉
屌你啦
咁仲有享利 柏金 韋拉
會send email比code
彈彈波 4231 同41212(2) 大家覺得邊個好用D
有機會落左去宣傳箱
唔洗, 不過無咁快俾到你,
差唔多成個星期先有
De左個app 係 App Store 搵唔番
大家買野前都唔睇真啲
有講會七日內比email 你
我等左一日
我又係早幾日走去睇下,3000唔到買咗張wass ucl,琴日睇全部過萬
我已經入左個Code
下下都要ucl card 做, 依家ea 回收番大部分ucl 廢咭, 唔到你唔服
d人成日走唔到心水位 加埋對面撚屌逼搶勁就更難踢
點解唔好fast build up youtube 功課隊見人都用fast
真心求問
一拎波d 人衝哂上去 好難比
咁有咩陣係應該fast build up
我玩緊442 同4231(2)
後者我玩fast build up打反擊直線 係直路?
定有其他打法?

有冇高手指點
好彩之前抽落好多垃圾ucl un吹卡
4222?
變賣小量家當換咗隻sbc mk
Fast build up 後防一搶到波想傳, 但d 人已經上曬去, 結果要後防帶波上去
下轉UCL又跌果時, 入定D大路國藉 巴西 阿根廷 西班牙果D, LB RB LM RM LW RW
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞