FIFA19 Ultimate Team討論區 (74)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
係囉 諗住有拉膠可以期待下紅卡
終於唔洗面對面交失波
講開delay, 我為左嘗試解決問題做過N樣野,俾大家參考下
1, 重裝 FIFA > 無用
2, 重裝 PS4 系統 > 無用
3, 申請多條寬頻 (HGC 1000 / PCCW 打機神線1000 ) > 有時有用
4, 轉解像度> 無用
5, 換機 (PS4 > PS4 PRO) > 無乜用
6, 換 SSD > 有改善
7, 換過條 LAN 線> 幾有用

結論, 可能我本身果種 delay 係幾樣野加埋, 加上條 LAN 線有D問題, 所以換寬頻黎試果陣有重新抽插, 接觸得好D 所以會有短時間改善
至於SSD 我新舊機試過係有少少幫助, 由其有時近門無啦啦好似慢鏡果 D 情況無出現

如果「長期」Delay 的朋友, 不如試試買條靚 Lan 線先, 唔好好似我咁 on9 晒錢
唔該哂巴打
thomas拍干sir應該好撚守得
放175萬coin
全要有平
https://t.me/Kewell
但係alonso untrade 喎
唔係冬令咩
應該11點先official
咁既卡 中卡雲尼 施華都無用

實用性最高都只係robertson...
輸咗好多球傳中波

感覺上所有球員都反應好慢
D鳩標隊輸到仆街
右路唔想用施華
可以包皮lala

試左幾場 唔打翼 玩中場迫搶彈彈波 感覺幾好
對面d翼都好慢 岩岩人地包皮都追唔到我隻Filipe luis
係 嗰個係prediction
depay super sub
sif szczesny 可以一戰
不過我啱啱果個星期試過lag到去到人地禁區之後定格5秒
很想要cavani
lag同delay 2個概念黎, lag9成server問題
做左potm reus 果d 人中紅卡reus 會唔會喊出黎
futbin都有 唔係predict la

係喎 有流出
巴西朋友隊
2隻中超唯獨真係無乜氣
唔係都幾勁
個人更鐘意Augusto
隻腳有時長到不似人形
左閘終於可以UP上去啦 不過一定好柒貴啦
隻紫色DEPAY可以收皮
巴西朋友隊點少得保連奴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞