有冇巴打有玩開銀器?(8)任何牌子都可以討論

1001 回覆
8 Like 12 Dislike
tk真心正 利申打手
tk同fa新毛睇落好一般, 特別係毛紋, 但養黑左d紋路一出左, 其實幾好J, 反而HB, Legend 個種開始走華麗細緻既風格就冇咁indian, 開始變左珠寶風既銀器
近排留意god suns 睇落都唔差 有tk goros影子
我係ig都見到尼個牌子,簡簡單單都幾好,但香港有咩可信嘅門路入手呢,利申新手
tk影子就係有,goro’s就侮辱左d喇
God suns 只係將所有佢認為係受歡迎嘅元素炒埋一碟
放loneones crane bell size S
https://t.me/Vertrrrrrr
想問而家仲可唔可以係香港入手菊地呀?
god suns都叫簡簡單單 ?
神陽好呀
世界第三
新手入手一流

哥羅屎d銀氧化係真係靚好多
依條玩左年半
有冇清可以講下fa 鷲見 菊地 wingrock tk 嘅大鷹有咩特色
Btw Wingrock隻鷹好靚 但唔識點買
菊地又好靚 bethel個網睇唔到幾錢
菊地既鷹 最緊要等
等我冇所謂 最驚係太貴
唔知台灣代理係吹大左定真係咁誇張

菊地三號鷹有人問過台灣代理,報價係六萬人仔
至於話等,我冇聽聞過有人真係靠等而買到

Wing rock鷹據官網講法係可以訂
訂購方法非常原始,要fax訂單加現金書留
再等唔知幾耐

鷲見隻鷹打得好平,弧度唔夠,冇立體感

fa鷹造型又肥又圓,唔惦

tk成個牌子根本係致敬goro’s,最抵死係人地係想辦法將goro’s既造型改良,佢就係將goro’s既造型手工打個五折然後大量生產,我對呢個牌子一d好感都冇
啲唐草紋硬到同淘寶啲老翻菊地有得揮
尋日好似見到ocean有隻賣緊 清可以睇下
6萬人仔
放loneones crane bell size S
https://t.me/Vertrrrrrr

之前問過台仔代理
我諗正常價囉
時間換金錢
5皮野基本囉
時間我覺得好難講
我諗唔會半年咁快

不過現貨貴都正常嘅~再加上係台灣代理 如果係訂價台灣都會貴一截啦
得閒問下北海道先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞