有冇巴打有玩開銀器?(8)任何牌子都可以討論

1001 回覆
8 Like 12 Dislike
點解唔係香港買
分開買架係
Rinkan都係買取,你應該問你信唔信自己
信咪買,買完成日諗真定假仲辛苦過唔買啦
玩銀器姐,成個市場咁大咁多值得支持既牌子
做咩要玩返自己
咁我係香港既鋪睇睇
唔該巴打
因為想入條毛同鏈 普普通通帶住先
又無從入手
諗清楚自己鍾意咩牌子先
再決定

揀下
有冇巴打同我一樣 平時返工好攰個時 戴銀器會令自己開心d
我淨係識goros同first arrow
就咁睇覺得ken kikuchi同tady&king都幾好睇
條毛唔會太瘦咁
horizon blue都唔錯

真品點金輪是咁的。但你呢set假得黎都好假下
買過另一條重新上路
其他你單戴素羽既話
我個人幾鍾意鷲見既舊版素羽

同之前幅圖左下角果條鷲見新版比
舊版d紋靚好多
識野 tk好野黎
鷲見舊版單戴無得輸
我起手都係鷲見點金毛
有冇排過Goros 巴打可以分享下上金TQ難唔難買?
同埋會唔會有好似上面既圖咁又比較圖?
感謝巴打們
又幾好睇
我見https://vinavast.shoplineapp.com/products/tarowashimi-flight-feather-l-18k-metal
呢款都幾好睇 有少少金
價錢應該唔算貴? 唔知價 如果連埋鏈3000內就perfect
唔算太難買,抽得前上到去多數見到
唔似爪毛個啲抽1號都未必有擺出黎
有金貴好多架喇 冇咩可能3k搞得掂
同埋e款似係細羽既L size
應該係比素羽細條d
原來係咁睇 我見L以為好大條
睇睇香港有冇專門店先或者台北
LSize多數8cm?
多數7cm 左右
可以上v記睇下實物
鷲見素羽好似係1500左右
我想問有冇人會唔同牌子搭埋咁玩
鏈應該平平地就ok掛 同埋我見有人係紅色珠鏈又有問分別
sorry for咁多野問
你其實可以上去V記度睇下實物先
素羽1500,如果佢有素輪鷹扣鍊set既話應該3000搞得掂
(差粒點金真係差好多錢)
另外紅珠果d係串皮繩,皮繩就一定會俾銀鍊平
自己買幾廿蚊有條,係佢舖買我估幾百蚊掛
好 唔該巴打
暫時應該睇鷲見同first arrow
岩岩見first arrow有粒石 都幾鬼型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞