有冇巴打有玩開銀器?(8)任何牌子都可以討論

1001 回覆
8 Like 12 Dislike
8 cm
6 6
7 7
8 都得 明既自然明
同埋你中間果條係劍毛既話
姐係果條5cm
發揮空間我覺得有啲少
8cm 係真係自然好多個比例同個形
講緊掛上頸啲搭配既長度分配?
係咪風切果類長啲會好啲
如果hb鷹配legend毛又點睇?
覺得應該可以 兩個都高細緻度 同埋HB舊時D毛都同legend有D似
因為legend 鷹好似麻麻地
唔同style啫
legend唐草鷹比較抽象
咁2隻鷹 你會點揀
個人揀HB側鷹
側鷹係?!
另外問埋 見好多時d人都係配金牌仔
點解冇乜人配銀牌,唔靚咩
個牌咩size先正? 黎緊打算睇下買唔買
This
https://www.horizon-blue-ty.com/horizon-blue-home/%E6%96%B0%E8%A6%8F%E3%83%9A%E3%83%BC%E3%82%B8/eagle-pendant/eagle-05-18k-head/#cc-m-product-12455552989
因為金牌仔哂出黎威水D 所以你會多D見到啫 銀牌都多人戴
size睇配咩 但其實我覺得都差唔多 自己覺得順眼is ok
thank you巴打
我有多條風切 你可以留TG
個人覺得金撞銀突出啲,當然價錢貴好多。
但如果係Goros的話,銀牌係比金牌罕有好多,想要銀牌都唔係咁易排到
呢樣真 平時見人分享金牌仔多數都係goro's 而家基本上都唔會買到銀牌仔 第時就唔知
其他牌子通常都係買返銀牌仔 個價差太遠了
Goros牌仔我係本店見過一次,只係$8000Yen ,如果大金牌中金牌的話要成$5-60000Yen,個價差好遠。可惜當時有其他野更想要,結果買唔到銀牌,下次都唔知幾時先可以再見到佢掛出黎
大/中 配搭落set野到 唔會太大?
我仲打算係要都係xs/xxs
如果將1個粒既鉑金轉做金繩opal
會唔會好d?
3 , 第1個先金十字架太奇怪
大金牌都唔會話好大個 反而太細會無乜存在感
我反正覺得legends唐草鷹幾特別
要襯一套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞