[比人789都似] 曼城 對 熱刺 曼區

662 回覆
2 Like 2 Dislike
丁力,盲既都知你cup右邊啦
用下嗰腦踢啦

淨係識cup左cup右之後甩波
施華今場一靜,唔訓就上力

唔訓都現得好少 仲甩左好多波
丁力or阿古路換jesus la

換我?痴撚線
唔係對面龍神救我入左波

丁力換is ok 阿古路要留
下半快d用丁力換耶蘇或者nolito

丁力換啦 成日係到cup 之後甩撚埋
用下嗰腦踢啦

睇丁朗踢波係完全無足球智商可言
用下嗰腦踢啦

係利果陣都唔係咁 果陣真係又快又扭得又唔獨食

你會唔會掉返轉
用下嗰腦踢啦

笑死 睇隻雞係到扭個大屎忽
阿古路今場上力喎 係Lloris太撚勁
用下嗰腦踢啦

又撞輸快又唔夠對面快
阿古路真係睇見都火火地,你唔傳之後射得入都無所謂,人地個位靚個你都唔傳,之後又射唔撚入,對強隊機會唔係成日有,但就咁樣俾佢哂左,隊友都灰啦
屌,真係好撚on9
其實唔撚洗傳中架,射埋去等班冚家祥執雞算啦
用下嗰腦踢啦

笑死 睇隻雞係到扭個大屎忽

洗唔洗咁講野, 屌你呀

你會唔會掉返轉

佢指c華40分鐘靜左
阿古路真係睇見都火火地,你唔傳之後射得入都無所謂,人地個位靚個你都唔傳,之後又射唔撚入,對強隊機會唔係成日有,但就咁樣俾佢哂左,隊友都灰啦
屌,真係好撚on9

佢傳波視野真係差d
阿古路今場上力喎 係Lloris太撚勁

有人話換我, on9咩
我球波比著其他龍入撚左啦

換我?痴撚線
唔係對面龍神救我入左波

唔係你慢幾拍又唔傳波夠入左啦
屌,真係好撚on9

我印象中上場sane正選都係咁
屌,真係好撚on9

佢傳波視野真係差d

唔係佢傳波視野差 係佢成日想自己去 到真係冇曬位先識傳
其實唔撚洗傳中架,射埋去等班冚家祥執雞算啦

咪係,其實執雞佔左入球既一大部份,偏偏哥狗就係要猜到埋門先肯射,毛都無得你執啦

你會唔會掉返轉

佢指c華40分鐘靜左

反而唔訓自從對軌門前失機之後 信心完全無晒 今場好多波都唔射/死位先射
用下嗰腦踢啦

又撞輸快又唔夠對面快

如果佢肯望左有冇隊友傳先再決定自己帶波扭,對手已經好難mark啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞