[比人789都似] 曼城 對 熱刺 曼區

662 回覆
2 Like 2 Dislike
阿古路真係睇見都火火地,你唔傳之後射得入都無所謂,人地個位靚個你都唔傳,之後又射唔撚入,對強隊機會唔係成日有,但就咁樣俾佢哂左,隊友都灰啦
屌,真係好撚on9

佢傳波視野真係差d

唔係佢傳波視野差 係佢成日想自己去 到真係冇曬位先識傳

去唔到果下死呢
Kun呢一兩季少左以前果d突破

睇丁朗踢波係完全無足球智商可言

又撞輸快又唔夠對面快

如果佢肯望左有冇隊友傳先再決定自己帶波扭,對手已經好難mark啦!

永遠都頭dupdup, 點會睇到
丁力or阿古路換jesus la

換我?痴撚線
唔係對面龍神救我入左波

唔係你慢幾拍又唔傳波夠入左啦

你識乜-.-
感覺到一到下半場個勢會比人反cup

換我?痴撚線
唔係對面龍神救我入左波

唔係你慢幾拍又唔傳波夠入左啦

你識乜-.-

快手入波唔屌

睇丁朗踢波係完全無足球智商可言

又撞輸快又唔夠對面快

如果佢肯望左有冇隊友傳先再決定自己帶波扭,對手已經好難mark啦!

以前靠自己一個衝入去入波, 點會一改就改到
等丁朗果d成材我咪傳波

好似對車果場 屌唔入俾人cup埋

又撞輸快又唔夠對面快

最撚嬲係今場kdb, silva, sane成撚日喺後面跑上黎幫手
都永遠唔俾,堅on9

今季劇本:
1. 妹下妹下臨完場比人一球收皮
2. 巴禾/後防派膠晨早失波,然後比人456, 好彩既話完場前入番一兩球無輸得咁柒

又撞輸快又唔夠對面快

最撚嬲係今場kdb, silva, sane成撚日喺後面跑上黎幫手
都永遠唔俾,堅on9

丁力就唔好上黎幫手啦
見到辛尼個樣真係好撚心痛

都永遠唔俾,堅on9

丁力就唔好上黎幫手啦

丁力唔上黎已經幫左好大忙
換入Gabriel jesus 收起丁朗 sane打右翼 jesus 打左中鋒/左翼 咁樣可能好啲 Jesus 既finishing 好勁 有射門觸覺同時有爆破能力
sane真係慘 走空晒都冇波到

佢同迪布尼嗰啲俾完波即刻走位,俾人隊友浪費晒

係丁力同啊古路
孫興民入黎,輪到我地後防受壓啦

係丁力同啊古路

希望耶蘇會好啲
哥狗想贏波真係要早d換人呀
希望丁力會百屌成材
希望丁力會百屌成材

換走佢先啦
哥狗想贏波真係要早d換人呀

放心啦 換人未有耐
人地熱狗半場就識換人
人地熱狗半場就識換人

我地唔到失波都唔識換
sane
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞