[比人789都似] 曼城 對 熱刺 曼區

662 回覆
2 Like 2 Dislike
今次好撚認真, 如果下場出丁力我唔撚睇
Kane offside or not?
一早話左jesus 好勁架啦 哥狗又唔早啲岀
Kane offside or not?

Onside 殺巴包左少少
如果阿古路有時肯傳下波就好 有兩三球都太獨食

其實佢比人mark死 要傳只可以回後

我印象有一個施華空左 仲有球就係sane

之前未有工作證

之前未有工作證

I mean 今場太遲先換岀黎
耶蘇同sane真係掂 希望哥睇到 肯比多d機會佢2個

之前未有工作證

咁新兵正選又真係講唔通既 唔怪得哥狗

Sane出親正選都有貨交,但始終企唔穩正選位
反而丁力條仆街

Sane出親正選都有貨交,但始終企唔穩正選位
反而丁力條仆街

真係唔係幾明 丁力唔係佢買 sane 係佢買
但係佢攬丁力

之前未有工作證

咁新兵正選又真係講唔通既 唔怪得哥狗

耶蘇係哥狗話要買 佢仲親自打比耶蘇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞