防彈少年團 被爆穿戴反日及納粹服飾

156 回覆
197 Like 29 Dislike
諗起班泡狗氣急敗壞個衰樣就想笑

係佢哋死要上日本電視台姐,大可以韓星全面杯葛日本,唔係日本賣碟
崇日撚係依個post唔係咁講嫁喎
說好的尊重呢
https://lihkg.com/thread/372811
點睇都係崇日狗嬲多過泡狗啦 小毒撚
支持完靖國神社 仲學人講尊重
你又扮咩撚大條道理姐 你祟日本憎韓國之ma 講到道義凜然咁
對支那人同對日本人態度唔同,立場唔同俾你講撚到好撚出奇咁 駁唔撚到就收皮啦
呢班人幾撚時收皮
成日都見到佢哋 反胃
完全唔明憑咩紅到全世界都有fans
傻豬嚟嘅,少班人阻住哂令我紅白睇得順眼d有咩好嬲
SS喎
同平時嗰啲歧視肥婆基佬點同

你邊個point我需要駁?
你講下整張核爆相同尊重核爆生還者有咩沖突先啦不如
立場唔同就可以用神社搞笑?咁你學咩人講尊重?你個立場咪就係盲崇日本既柒頭囉
今日係東京開con咪又係圍滿晒架妹
笑支那大把野笑啦
洗撚用依d咩
仲學人講尊重
世界煩膠猶太人大戰世界無恥韓國人
駁唔撚到就趁地淋啦狗一隻學人滿口道德
你可以試下google,唔使下下衝岀嚟柒
幅相係長崎嗰次轟炸,其實幅相幾岀名,要寫到明日本你先識?
由韓仔把口講反日真係好撚反智 咁唔滿意咪鬼攻日囉
有撚紅到全世界咩
係d泡狗打飛機咋,泡狗最鐘意造bots刷數據
呢隊嘢係歐美最多二三線
音樂無國界,但係流行音樂一定有地域限制,尤其係語言,歐美英系國家可以影響全世界,但是咁多年嚟真係未見亞洲人打入美國巿場是成功,從來未有亞洲人攞格萊美獎,最好成績係遠古時代日本坂本九登上Billboard Hot 100單曲榜首,呢隊bts排51就開始打飛機。
人地new York 幾萬人既演唱會都sold out喎
我覺得世事無絕對
幾年前佢地都仲比人笑緊個名柒
邊有人估到佢可以上billboard個台,開世巡
先唔好講韓狗識唔識歷史

係件tee咁撚柒都著上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞