防彈少年團 被爆穿戴反日及納粹服飾

156 回覆
197 Like 29 Dislike
泡菜國
啱啱先美國紅到
個比喻錯撚晒 膠都廢時比
可唔可以用下個腦先回覆
泡你老母 又老屈?
原爆生還者在生咁又點?而家淨係擺張相上tshirt 好冇尊重咩?
連登啲反韓崇日狗啲logic真係好撚廢
話你泡狗起碼你係忠於偶像而盲目,都好過唔係泡狗而覺得件事冇錯

咩叫淨係擺張相 重點係擺咩相,咪撚spin啦柒頭
咁你隻崇日狗都幾忠心 起下底就捉到你 日本仔去靖國神社你就打曬飛機 真係好中立好有尊重
我再講多次 日本喺2戰做過咁多仆街嘢 唔會因為佢結果畀人揼咗兩粒原子彈而變成受害者
而家又唔係笑佢死左好多人 一張核爆既相 見證亞洲戰線正式結束 咁睇應該比你呢啲靖國撚有尊重好多
根本連登9成崇日撚。
今次泡狗錯既係SS帽姐講真,屌你磨菇雲又話影射日本。
件衫有無寫到明係日本呀?件衫真係班日本狗玻璃心
大把野都有磨菇雲呢個圖案啦,講歷史都係你班日本仔打美國,美國先扔原子彈。
崇日撚同班支那仔有咩分別,一件衫既圖案就話係反日反支。
改名做防核彈少年團囉
呢件事睇到既係日本狗玻璃心,韓狗無腦。無謂屌一邊。
如果中國人屌就變玻璃心。
真係講中晒 崇日反中韓
你真係連登仔中既中流砥柱
慰安婦日本仔道左歉?
著件衫有個磨菇雲圖案,又無寫日本,你地日本仔對號入座又話人唔識尊重
咁你地以後咪屌支那玻璃心啦,直接屌香港人唔識尊重啦
崇日其實係咪大多數都睇毒漫
貼日本拜靖國神社抽會少支那人去日本水就叫打飛機? 係咪抽親你啲同鄉?唔好撚斷章取義喎

講緊尊重被爆嘅生還者,你就講個國家唔係受害者,見證結束唔撚用簽降約嗰張相?扮乜撚嘢大條道理 下下扭曲人講嘅嘢,同泡菜一撚樣喎你
道過咁多次歉,賠償條約都簽埋然後俾文仔話取消就取消你瞓咗幾耐?

你似係連件tee都未撚睇過就出嚟叫 張圖係日本原子彈爆張相有幾難比對返?

仲有另一件

連紀念tee都唔係,純fashion 真係想知你可以盲屌到咩程度
美國用原子彈好正確喎我覺得
唔用原子彈 唔通要美國登陸同班日本仔癲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞