有冇人咸濕 有冇人唔咸濕 (17)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike

有d人對性放得好輕

如果放得輕 咁佢之前個d 拍左都好耐都冇搞過野
但同我得個一陣就同我搞 仲要係第一次

果陣愛
但依家flirt 其他仔,仲愛唔愛呢?

一直都keep 住flirt 緊

果陣愛

愛都可以flirt,有d人真係覺得冇問題

唔關事既
係你未搵到一個岩你既人姐

但我可以同你講
100% 你宜家呢個人係唔可信

我個 ex 都係好似你果個咁
所以宜家佢同個第三者結埋婚

我一早想飛佢 但重點係 點解佢肯比佢第一次我

有d人對性放得好輕

有咩證據證明佢係第一次 ?

仲要拍得果3個月就上床
我估你地應該未夠 1個月就上床

你覺得咁樣佢會好睇重性咩?

有d人對性放得好輕

果陣愛

咁都仲唔夠衰呀 ?

你係都要等到自己頂綠帽戴到實一實
有相影到佢俾人射到一地都係先肯收手?

有d人對性放得好輕

仲要拍得果3個月就上床

依家呢一刻 佢轉左icon 亦都自稱佢d fd 知道晒我既存在
我到底應唔應該信多佢一次?
自己睇左精神科6年+心理2年
可以講多d俾大家聽
我主要係panic disorder
食藥係治到標的
唔食藥我諗只可以日日係屋企panic attack

但食左藥既你只係外表上正常
根本好多野仲係驚,個腦仲不斷強逼思想
可以話藥令你遲鈍d情緒無咁失控而已
加埋有副作用
集中力極差、會胃痛etc

輾轉之下去咗睇心理學家
佢係用心理學theory
由潛意識幫你
但期間你要跟佢做好多野亦都幾辛苦
但係絕對有好大嘅幫助

由潛意識入手一定係有用好多
但花既時間相對都長
都會辛苦啲但真係有用
自己睇左精神科6年+心理2年
可以講多d俾大家聽
我主要係panic disorder
食藥係治到標的
唔食藥我諗只可以日日係屋企panic attack

但食左藥既你只係外表上正常
根本好多野仲係驚,個腦仲不斷強逼思想
可以話藥令你遲鈍d情緒無咁失控而已
加埋有副作用
集中力極差、會胃痛etc

輾轉之下去咗睇心理學家
佢係用心理學theory
由潛意識幫你
但期間你要跟佢做好多野亦都幾辛苦
但係絕對有好大嘅幫助

有冇好d 既心理學家介紹?好想轉醫生

醫生都要keep住睇架

有d人對性放得好輕

仲要拍得果3個月就上床

依家呢一刻 佢轉左icon 亦都自稱佢d fd 知道晒我既存在

哈哈
你自己決定啦

又或者你可以俾多次機會自己
限制佢唔准再 flirt 任何人
再有發現既話,唔聽任何解釋即飛

呢一種狠心
你做唔做得到?

仲要拍得果3個月就上床

但有冇答應唔再flirt 其他男仔?

佢自稱得番我一個 但都唔知係咪真
之前夠話冇搵其他人咪照比我捉到佢flirt

醫生都要keep住睇架

想放棄自己

棄已放

醫生都要keep住睇架

想放棄自己

我只會講,有d野等緊我地去做

醫生都要keep住睇架

想放棄自己

棄已放

唔撚准

但有冇答應唔再flirt 其他男仔?

佢自稱得番我一個 但都唔知係咪真
之前夠話冇搵其他人咪照比我捉到佢flirt

你自己都識講,衰過架喇
好寂寞好孤獨,發現全個香港都唔係我認識既香港

我幾年前已經有咁既感覺
我用player角度同你講
有d player係好鍾意睇人hurt
hurt完你一次唔夠,認衰再hurt多次
hurt到佢玩夠為止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞