有冇人咸濕 有冇人唔咸濕 (17)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
林伯未俾hotel california我

oh shit,而家整
唉 女朋友仲好關心ex

可能當係朋友

佢個陣為左個ex 界手佢個ex 都飛左佢 依家佢個ex 既fd搵佢同佢講佢個ex仲好鍾意佢 為左佢同佢個女友分左手

好亂

多frd子

好多人想約正日
同埋個個驚我自殺

我地係度 有咩上黎傾
笑下都得

搞到我又喊
都唔知係咪飲太多
唉 女朋友仲好關心ex

可能當係朋友

佢個陣為左個ex 界手佢個ex 都飛左佢 依家佢個ex 既fd搵佢同佢講佢個ex仲好鍾意佢 為左佢同佢個女友分左手

咁所以你女友想返去佢身邊?

多frd子

好多人想約正日
同埋個個驚我自殺

我地係度 有咩上黎傾
笑下都得

搞到我又喊
都唔知係咪飲太多

放心啦呢到 24小時都會有我地係到

可能當係朋友

好亂

簡單講就係佢ex 個fd 搵我女朋友同佢講好掛住佢想一齊番 我女朋友又keep 住同佢講佢同佢ex 點點點 但我女朋友已經同我一齊左3個月 識左半年

好多人想約正日
同埋個個驚我自殺

我地係度 有咩上黎傾
笑下都得

搞到我又喊
都唔知係咪飲太多

我地勝在夠痴線

可能當係朋友

好亂

簡單講就係佢ex 個fd 搵我女朋友同佢講好掛住佢想一齊番 我女朋友又keep 住同佢講佢同佢ex 點點點 但我女朋友已經同我一齊左3個月 識左半年

可唔可以分段

我地係度 有咩上黎傾
笑下都得

搞到我又喊
都唔知係咪飲太多

你咋,留番3個鐘比我訓覺

我地係度 有咩上黎傾
笑下都得

搞到我又喊
都唔知係咪飲太多

唔洗訓教啦你
訓唔訓咪一樣

搞到我又喊
都唔知係咪飲太多

傻架你地
瞓啦
唉 女朋友仲好關心ex

點解個個都咁關心啲ex

所有 ex 我都完全無聯絡

我冇ex

A0

搞到我又喊
都唔知係咪飲太多

我地勝在夠痴線

我我我

最痴線係你 但點解要咁?

唔洗訓教啦你
訓唔訓咪一樣

屌你啦 真係累架

好亂

可唔可以分段

點解同左我一齊仲理個ex 係點?
問佢係咪想同個ex 複合又唔係
問佢到底想點又話自己八掛only
叫佢唔好再搵又唔得

傻架你地
瞓啦

我失眠撚黎,媽媽今天不必擔心我

唔洗訓教啦你
訓唔訓咪一樣

屌你啦 真係累架

隔日訓囉

唔洗訓教啦你
訓唔訓咪一樣

屌你啦 真係累架

隔日訓囉

你試下隔日訓丫 會死架

傻架你地
瞓啦

我失眠撚黎,媽媽今天不必擔心我

佢地走左之後我日日個幾鐘就醒一次
好攰好辛苦

好亂

可唔可以分段

點解同左我一齊仲理個ex 係點?
問佢係咪想同個ex 複合又唔係
問佢到底想點又話自己八掛only
叫佢唔好再搵又唔得

如果佢唔肯放棄去搵個 Ex
如果個 ex 仲緊要過你既感受
咁仲拍乜撚野拖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞