有冇人咸濕 有冇人唔咸濕 (17)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike

如果佢唔肯放棄去搵個 Ex
如果個 ex 仲緊要過你既感受
咁仲拍乜撚野拖?

唔只係咁lo
之前仲要比我發現佢同好多人filrt
電話keep 住成班男既wts
比我發現左又話普通朋友 同我講唔再搵 轉個頭又比我見到搵緊
叫我比d 時間佢慢慢唔搵

飛撚左佢啦仆街屌你

問我地之前你其實都已經知道要點做啦
你仲未接受到之嘛
個事實就係咁
你睇到哂

佢帶我見埋屋企人 但同一時間又可以繼續同第2d 人filrt

咁仲拍乜撚野拖?

唔只係咁lo

冇尊重過你感受

唉 我都想分手
根本佢就同我識佢個陣既佢唔一樣
同佢口中所講既自己完全2個人黎
又話自己專一 乜乜物物
到頭黎成日同人filrt 又呃呢樣呃個樣

好簡單
真係分手咪得

巴打你幾大?

冇尊重過你感受

唉 我都想分手
又話自己專一 乜乜物物

狠心啲
唔係只會繼續hurt自己

定係我問題 我控制欲太勁?

冇尊重過你感受

唉 我都想分手
又話自己專一 乜乜物物

好簡單
真係分手咪得

巴打你幾大?

唔只係咁lo

冇尊重過你感受

唉 我都想分手
又話自己專一 乜乜物物

狠心啲

agger

唔只係咁lo

飛撚左佢啦仆街屌你

你仲未接受到之嘛
個事實就係咁
你睇到哂

佢帶我見埋屋企人 但同一時間又可以繼續同第2d 人filrt

見屋企人唔代表d咩
散左之後屈番你話係你飛佢就搞掂

宜家試下合埋眼
如果都訓唔到既就上黎
叔叔陪多你傾一陣再訓啦

瞓啦屌你
今日咁醉好快就失去意思

你訓呀屌你屌我

訓唔著再上黎啦

一齊去瞓啦

唉 我都想分手
又話自己專一 乜乜物物

狠心啲

唔係,去到會flirt人就一定唔係你問題

咁仲拍乜撚野拖?

唔只係咁lo

飛撚左佢啦仆街屌你

你仲未接受到之嘛
個事實就係咁
你睇到哂

喂啲賤人無樣睇架喎

我ex之前都係架
我係佢屋企同佢全家食緊飯
佢 msg flirt 緊另一條仔

飛撚左佢啦仆街屌你

你仲未接受到之嘛
個事實就係咁
你睇到哂

見屋企人唔代表d咩

我睇唔透 係咪真係我控制欲太勁
同佢一拍拖佢叫我換icon 我已經換左
但佢自己死都唔換 ig 個d 留個commen 即刻del
完全唔見得光咁

睇左,醫生話情緒病

呢度好多人都有,包括我
一齊傾下,你知唔知點解會咁

讀書壓力
感情問題
朋輩問題
失業失學
所有野加埋

同有d 事發生之後,醫生話適應障礙

明哂,但唔講道理啦
呢d位我怕我會刺激到你

冇尊重過你感受

唉 我都想分手
又話自己專一 乜乜物物

狠心啲

真係你既問題
你唔夠狠心

見屋企人唔代表d咩

完全唔見得光咁

收兵,玩仔,自己知

宜家試下合埋眼
如果都訓唔到既就上黎
叔叔陪多你傾一陣再訓啦

瞓啦屌你
今日咁醉好快就失去意思

你訓呀屌你屌我

訓唔著再上黎啦

一齊去瞓啦

乖啦訓啦

見屋企人唔代表d咩

完全唔見得光咁

收兵,玩仔,自己知

咩人都有

狠心啲

真係你既問題
你唔夠狠心

我ex 就係話頂唔順我控制得佢咁勁飛左我
終於收工

又係我又要講分手又要唔開心果個賤人

真係你既問題
你唔夠狠心

我ex 就係話頂唔順我控制得佢咁勁飛左我

ex可能係你既問題,但呢條女一定唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞