讀緊/報咗演藝嘅你入一入嚟[3]

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
上水保平安
TEA Audio offer god
Ftv 今日都係冇信冇email...死心了
加油 我諗佢唔會咁搞笑復活節夢都唔出掛
前年就4月16左右出,上年就4月13左右出,我諗點都係呢兩星期內有消息
今日有無新消息
入面嘅人想出去,出面嘅人想入黎
有錢嘅就唔好係香港讀
自問唔捱得嘅都唔好嘥時間
呢個地方嘅學制係on9,講真,呢度冇大家諗得咁好
Agger 讀過就知
又一日!推
再拜
三日再拜
求下您
有無得分享下
話說我都拎到offer.想知下
你係咩offer
ftv 四號收到
攞住Waiting list 既asso仔表示,下䄵有大學讀,如果有offer都打算會放棄
Asso仔2號表示,有演藝offer都係會入演藝
上年因為凖備不足所以waiting 左,今年就以為準備充足諗住可以憑實力考入apa,點知最後都敵唔過啲靠關係既人。

好彩有間u今年賞識我,interview 時間超短之後就有offer ,依家交埋留位費凖備做大學生。至於演藝你唔值我放棄留位費個幾千蚊去專登讀你,咁鍾意收自己人,你收飽去la
見你之前有小道消息,以為你都識啲人添
btw巴打加油條條大路通羅馬,只要最後都係做到自己鍾意嘅野就得啦!
識個個人咪上年係interview識既朋友,自覺同佢實力不相伯仲,佢唯一同我唔同既就係佢係junior programme 既人。

至於我實力方面,我比過啲作品佢睇,佢話至少有個度yr1人既水準,而且今年又收多左人以為有機,點知今年收個啲全部同apa有關係

Ps.我個frd話其中一個professor 一直想收我,只不過其他人認為我無跟過名師,所以最多比waiting list
正面啲諗,起碼叫做有professor欣賞你啊!

至於你個科無得靠關係,真係幾大潛質都冇用

如果真係想入,最多咪grad咗U再讀apa囉,好多人都係入去攞埋第二個degree囉

都係個句,總有條路去到目的地
繼續推
Offer God 求你賜我一席
推呀手
又一日
感覺到人生好灰暗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞