讀緊/報咗演藝嘅你入一入嚟[3]

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
2019-2020年度學士學位/大專課程重要日期
可作為下年時間的參考(不可作準)

————————————————————
以下為重要日期
申請開始日期
2018年9月10日

2019/20招生資訊日
2018年9月15日

申請截止日期
2018年10月29日

入學遴選、面試及測試日期
2018年11月-2019年3月

2019香港中學文憑考試成績公布日期
待定

公佈入學申請結果
2019年7月31日或以前

註冊日 待定

迎新週 待定

第一學期開始日期 待定

2018年香港演藝學院 新大樓設施
https://www.hkapa.edu/tch/about/support-services/cdm/on-going-projects
Interview 通知以Email形式寄出
Offer 以郵寄形式寄出
過往大概由3-5月會收Offer
請大家定時檢查信箱
未收到Offer的話 只要一日未收到reject letter
都有機會喺Waiting list入面
會喺7月放榜前通知大家
恆大
緊張
收到interview 就加油la
報左Drama school 留名!!!
幾時派interview 啊好緊張
唔洗咁擔心啦 而家準備定自己
好擔心無interview
上年11月10日已經出左interview letter,今年11月11日就乜都無
冇得咁比較架 唔好咁擔心
有冇其他FTV嘅收到interview?
有冇人知報drama school嘅大約幾時先會收到interview letter 好撚驚miss左封信

係咪收到呢封信再收到interview letter 架

好驚interview都冇
我淨係收到一封叫我等通知嘅信
我係收到interview 先收到呢封
咁得意

有冇高人指點
Btw,我係報FTV
我記得好似唔關事㗎 唔駛咁擔心冇interview
正常好似應該都有
原來TEA入學申請Extended to 20 November 2018
岩岩睇到10月29截止嚇左跳
聽日填好寄左佢試下運仔
求得米
小弟12號交完申請就即刻有,我諗呢封email只係單純同你講翻你既申請已經被接納
Btw有消息未
等左個幾星期未有信
更新

Music school 既chinese music已經公佈左名單,其他學系就要等下先

https://www.hkapa.edu/music/admission-audition/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞