[City] 又一城大討論區(17)向選莊的人說:靜啦屌你

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
[member]assignment真係難到癲 答案都唔係幾睇得明 考試warehouse果條同assignment supplier果條幾相似 但都係問到1999 我都係聽到格離有人問miss 先明條問題想我地做乜 聽人講上年 sem b個exam超難 話今個sem a易返好多 [/member]
CM同學咪撚reg SM3611
如果你係bsc嘅就rip
有冇巴絲可以講下 去exchange係咪一定睇咩地方先 間學校冇乜人care
blaw肯出grade未呀
等左好耐 日日捕住aims都唔肯出
MA1201邊個教得好
利申:打算自己sit lecture唔跟assigned 個個
唔該巴打 我再參考下
其實商科嚟講MS同IS真係好易爛grade
其實番大陸 exchange 要幾多 GPA,商院2.8 有冇機
你點為之爛grade? C range 定B range?
LUO GUO
係咪my advisor 冇諗過係咁用
好 唔該哂巴打
我覺得IS比grade先最鬆手 考試又比哂tips
MS出既題目好tricky
想問下GE1333易唔易讀
yr1驚難handle thxx
EMILY
Ms係咪city商科公認最難嘅一科
Ching你banl?
小弟year1 fm 想問下邊度睇有冇得apply scholarship

利申:AC
又多數計又有好多programming
仲要唔係易嗰啲
其實已經唔似商科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞