[City] 又一城大討論區(17)向選莊的人說:靜啦屌你

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
頂 semb 撞左時間reg唔到MA1201
咁搞法2158要去到yr4先讀到
利申 yr2
有D GE Course 寫住
This course should NOT be taken to fulfil the GE College-specified course requirement of CLASS.
有咩人知係咩意思,thanks
有啲course(例如young psy)喺college specified同普通GE都有既(同名),不過佢地既難度唔同,如GE course係for全city所有人,而college係for人院,所以你想reg college specified既話,係唔可以reg GE嗰個當做college嗰個,你係要reg返SS嗰個既。
想問reg ge course佢係唔係每個time ticket slot 都會放D 位比我地reg,定好似reg major course 咁 朝早time slot有得reg先,下午就冇位....
ge係每個timeslot 放位
難道一樣
但我睇左最多好似每人reg一科,如果想再reg多科要點搞ww
major差唔多讀曬,差d free electives,唉
係,唔計cciv同英文
除非你final year,可以reg 2科

第三個period 有位淨先可以自由reg 無限制
有位就神奇了ww
btw借位一問有冇師兄知ef3040難唔難讀
大家小心啲 AC1 有一個著住深綠色羽絨 瘦瘦高高 黑黑哋白色頭髮嘅阿伯 攞住個淺綠色類似Bossini 嘅紙袋周圍係 AC1 5/F嘅檯面度偷嘢 見到有嘢就攞完即刻放入佢個淺綠色紙袋 我今日就係差啲俾佢偷左把間尺 佢放埋入袋 好彩喝住佢佢先肯攞番出黎

請大家最近記得小心啲 有咩唔見或者見到有個符合上面形容嘅人 麻煩致電 34428888 通知保安室 此案件已經紀錄在案 保安都查緊 所以希望大家可以幫幫手 唔好比佢係 city 偷嘢偷得咁開心
1月4號唔出grade既話
就可以旅行後先睇
直接旅行後睇
因為我1月7號就飛
1月4號第一日出grade
星期六日又唔會出
真係4號出我應該忍唔住睇
返學前先去玩咁正 巴打去邊
請問有冇巴打ue上過John MC Colgan嘅堂 想問下佢算唔算係靚grade嘅instructor
大阪
各位新年快樂
新年快樂
1月5飛
我都諗緊去完先睇定睇完先去
同一日去同一個地方
隨時撞到
到時有無興趣一齊食飯?毒L無人陪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞