[City] 又一城大討論區(17)向選莊的人說:靜啦屌你

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
我final year 1
2503 唔難pass, 羅果比曬tips
如果你2503 Fail, 咁2508 都好難唔Fail

重新plan過sem b 個timetable,
同時paper add求下prof比你讀sem b既course啦

加油啊,pass到yr2 既科就畢到業,
pass唔到就會卡住卡住,3次F bye bye
我唔係羅果 係yy,屌你老母教得好閪,d notes又閪 ,反而 2508 pass到 雖然係拎D
btw多謝巴打鼓勵,我都只係求畢業,上到year2 堆野完全讀唔掂,唔知之後會點,好撚灰
sem b堆course佢自動幫我pre reg左,唔知遲d會唔會自己幫我drop番
會自動drop啊
記得上年有同學一放左2508 grade(F)
sem b timetable即刻autodrop左2科

ma yr2 會迷惘,失望係極之正常
3日就會諗一次"係咪入錯系", "到底畢唔畢到業",
yr2 full time温書啦,唔好諗玩啦
yr2過左海就成神仙
巴打2508 c range 係咪正常?
好正常
琴日夢到自己得1.2
可能夢想成真架
發夢啫
想知cciv workload大唔大 今個sem reg咗
你有得唔讀咩
cciv lecture 係廣東話,tutor 普通話。會唔會出事?
tutor 畀分既部分佔得多d
我覺得正常workload

不過依d睇人睇科唔同既
其實係tutor 先係group project ,lecture 淨係聽書?
今晚12點後會唔會再偷步?
lecture有classwork要做
成組都係大陸妹

Mon下囉
考完即刻 report 咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞