亞洲男要每年多賺近25萬元美金 方能在白人女性心目中爭取到同等地位

175 回覆
251 Like 8 Dislike
多賺25萬
即係USD 300K+ 一年
搵到呢個人工都唔係傻仔啦
會為一棵樹放棄一整個森林?
乜女都食到啦 日日換都得

你試下喺英國打開個交友app 揀asian
唔係南亞狗就係眼細鼻闊嘴唇後帶住副毒撚眼鏡果d 標準大陸佬樣
唔係靠有錢仲靠咩可以吸引到女呀
咪幻想吳彥祖都唔夠抽啦
根本係華人社會男人對女人控制力唔夠
印度你試下白鬼當眾溝印度妹
兩個俾人打鳩死
以前夠話賓周大係唔好架啦
時代會變架
可能有朝一日會話矮撚先正

好on9,搵個柒既同個top比

搵陳慧琳,李嘉欣比唔得既。

一係搵返件柒柒地既鬼比

比就比同級啦
老實講,kpop個d韓仔除左無陽剛味之外,鼻高眼大嘴唇薄其實同所謂既西方審美觀相差唔遠,即係話韓國人都係跟主流審美觀整容出來,你去南韓行下有幾多個天生就係呢種樣?
事實上多數亞洲人都係呢種樣,吳彥祖佔少數
我明白你嘅觀點
但係你上面張母圖嘅例子有bias
調返轉頭 人地都可以貼張暗瘡肥鬼婆同一個好靚嘅asian
突厥人咪係咯,中亞個堆雖然靚過東亞人但依然遠遠落後於歐洲人,因爲好多靚既基因都係隱性基因來
所以咪話人地到底係歧視定純粹亞洲男多數好撚柒
柒嘅唔係靠有錢點吸引人先
你係吳彥祖嘅亞洲男都吸引到人啦
講到尾又係樣啫
講到好似亞洲人就一定冇人吼咁
事實上亞洲人入面靚嘅都係有鬼佬特徵
鼻高 眼大
中國以古以來都以白為靚

一白遮三丑

白人天生就尾哂機
吳彥祖

睇佢青年時期d相好普通
典型受過文明陶瓷既亞洲樣(起碼以前香港呢d樣好普遍)

佔少數只係後入為主?
無話無人吼,不過亞洲男人平均係比白人生得更加樣柒
你到底知唔知討論緊啲咩架 貼陳慧琳李嘉欣出嚟有咩意思,佢哋咪又係喺呢啲所謂“西方造出來”嘅審美觀之下嘅靚人,依家講緊即使asian領導世界,個美麗嘅標準都唔會變到asian咁吖嘛,咁梗係要貼返啲有明顯asian特徵嘅女嚟比較。睇清楚先衝出嚟啦
港毒撚不願面對,淨係識話港女大陸女貪錢 (利申:我都係毒撚)
咁點搞?

多做好事,下世投胎做鬼佬?
洋腸何價
最靚一定係阿拉伯人 其次先係白人
重點係女人接受
用薪金去compensate外觀條件嘅不足

簡單講 有錢話知你
土豪蝗祖藍一樣可以挑贏窮碧咸

女人都係睇錢=雞

亞洲人球條賓周仔根本餵唔飽鬼妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞