亞洲男要每年多賺近25萬元美金 方能在白人女性心目中爭取到同等地位

175 回覆
251 Like 8 Dislike
我鳩噏吓

下面張圖「男性形象」 係西方造出來
本身係西方人種先適合
亞洲人同西方人外面普遍唔同
同人鬥人地有優勢嘅野 先天輸一大截

就例如你同高過你嘅人鬥籃球
係唔會有著數
既然係咁 點解要同人鬥籃球?
而唔係鬥你有優勢嘅野?

上面張kpop圖 其實就係亞洲人嘅其中一個優勢
要鬼佬比較難做到
如果可以sexualise佢係亞洲男士形象 實會贏鬼佬
不過呢家就係全球西化 認為呢種形象係「女人」
事實係打扮天生無男女之別 係睇人點定義
當年北韓軍備隨時好過支共
用T34打到南韓仆街
今日事實証明當年冇殺晒班支那人係錯誤決定
屌你老母支那搞到周圍都烏煙瘴氣
"女人皆臭閪"又一科學實證
19研究就咪信啦
利申:窮撚港男,去旅行食過鬼妹
算啦,有啲人係需要呢啲藉口嚟掩飾自己自悲
黑珍珠
對鬼佬係
無人講過亞洲男人都easey
係你自己柒炸 唔好拉哂所有人落水 多啲睇下外面嘅世界
點止 仲有超過二千年 一條脈絡嘅日本皇室
所有約會應用程式上
即係雞
其實都有唔少鐘意亞洲文化嘅鬼妹鍾意亞洲男仔
講真我每年搵多200萬屌番亞洲女啦
鬼妹到3x歲個樣仲衰過港女
唔係講笑,日本毒撚,台灣毒撚,韓仔,香港狗公,大陸蝗蟲真係影響曬亞洲形象
講真丫,呢啲“西方造出來”嘅假說,係畀啲asian自我安慰嘅啫,唔通當asian領導世界嘅時候,眼矇鼻扁,皮膚黃黑,身材矮細就會變成靚嘅標準咩,有時事實雖然好難接受,但係唔到asian唔認架
事實上黃種人係低級過白人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞