亞洲男要每年多賺近25萬元美金 方能在白人女性心目中爭取到同等地位

175 回覆
251 Like 8 Dislike
有美籍,咪一鳩樣
依個研究真係晒鬼氣,你外型唔差食鬼妹真係唔難
依d係班white trash既''飛機''研究
我貼呢張圖唔係真係比較呢兩個人,而係呢張圖裏面嘅人都好明顯比較到東西方人一啲普遍公認嘅特徵,例如西方人比較高大東方人較矮小,西方人比較鼻高東方人較鼻扁,西方額頭比較飽滿輪廓比較深...等等,呢啲標準唔會因為asian領導世界就改變
即是話,就算一件0收入的鬼佬乞兒,係港女眼中都係月入200萬港紙
我有冇理解錯?
唔怪得洋腸無敵
年薪百幾萬先有資格同力架比
近代亞洲人好像高咗
左膠去晒邊 快啲爭取亞裔男士平權
身先士卒大量嫁亞裔男
真心覺得巴打有見地,其實崇洋好少話關戰爭事
反而係文化霸權將美式審美觀輸出全世界
e. g. 荷李活
鬼佬鍾意嗰種asian樣都係asian眼中既豬西
又好似美國佬鍾意古銅色有雀斑,亞洲人鍾意陶瓷肌
其實審美觀係好受耳濡目染既文化環境影響
如果連溝港女都未惦,講鬼妹易唔易溝似乎無意思。
生出黎俾亞州賤民dna壞彎哂
放過人啦
more
https://www.reddit.com/r/hapas
not really
至少有班混血希望自己係純種
所以唔好咁睇高自己值得同人混血
淨係條賓周唔夠大都已經夠失敗
只係唔想你地班友過份美化自己同班鬼妹生就一定係靚仔靚女姐
連少少現實都接受唔到
之前見到個post個樓主話生得樣衰過一般白人都算
仲要因為垃圾亞洲dna鬚都無得生黎遮下塊面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞