★J慧中時間又到了(41)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike

老貓除咗打格仔鳩改,貼埋游B垃圾圖,冇用途,可以die
發現好多學QB House嘅速剪,收平10蚊,搵啲C9亂鳩咁剷,頭先見到條友門口行出嚟,個頭剪到又崩又剩
搵橋底啲呀伯好過
我諗緊老貓幫襯邊間? 上海理髮店彩虹邨裡面仲有一間,每次下午經過都見到啲阿伯喺度瞓覺
我諗彩虹邨係香港現存早年公屋商場格局嘅地方,裡面除咗惠康,全部都係冇變過,間糧油雜貨舖仲有大鐵罐散裝煙仔餅,邊度搵貨源真係考起?
瀝源、禾輋
禾輋領展823,改晒,瀝源之前都改咗好多,好似都係823

彩虹邨係房署,租好平,商舖好多開咗超過40年

唔信自己行去睇吓
老貓知唔知自己時辰八字?
no
雞蟲mad-cat

【田心村命案】房東不滿被指「雞蟲」先下手 被告稱不還手會被殺
七旬老翁涉嫌用錘仔殺房東案續審,被告今(16日)出庭自辯,他稱事發前曾看到房東帶兩女子回單位,其中一女子赤裸躺在房東床上,更以普通話說:「你好壞。」事發當日,房東突發指罵被告「唱佢雞蟲」,二人遂起爭執。被告直言至被關押時,仍會夢到房東,但仍認為「我唔扑死佢,佢就扑死我」。

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/259916/%E7%94%B0%E5%BF%83%E6%9D%91%E5%91%BD%E6%A1%88-%E6%88%BF%E6%9D%B1%E4%B8%8D%E6%BB%BF%E8%A2%AB%E6%8C%87-%E9%9B%9E%E8%9F%B2-%E5%85%88%E4%B8%8B%E6%89%8B-%E8%A2%AB%E5%91%8A%E7%A8%B1%E4%B8%8D%E9%82%84%E6%89%8B%E6%9C%83%E8%A2%AB%E6%AE%BA
match

狗巴嘅免費WiFi原來得15分鐘
有seed?
老貓唔使問一定冇seed,問佢又話差佬監視危險,總之多多藉口
原來老貓想打牙Joe工
yes 極危險
原來關羽狙擊過佢
怪不得搞鳩人
老貓好小氣
Need 番號
套片 資料,剛出,未有seed

It9
老貓出嚟旺角打太鼓?
我請你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞