★J慧中時間又到了(41)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
石丸
airport express

buy many year
派$6000果年買
Why U 全屋生果嘢? idog Confirmed
After TI畢業都識唔到女仔
生果嘢只有iPod touch同iPad wifi 版本叫做合理嘅售價
唸住兼容較好,同埋當時仲未係gay cook design,雖然steve job已死
me use ipad wifi only

因為有se 都可以突發做hotspot,雖然未試過
WiFi協議公開標準,又唔係生果家自己搞嘅撚屌封閉嘢,點會同兼容度有關啊

屌佢以前ALAC收權利金人哋DAP/音響製造商都唔屌佢,支援Flac,最後冇市場生果咪免費放出嚟
生果hotspot係最on9嘅hotspot,只要唔用一陣就斷開,要重新連接,android機就唔會,所以要做hotspot我一定用Android機
以前hkepc d人又話邊隻牌子兼容較好,邊隻較差
以前成日信hkepc d人
冇呃U,以前去旅行我帶一部iPad一部iPhone,用iPhone做hotspot唔連一陣就斷開,唔記得仲有限制device幾多部,後嚟我去旅行用Android機做hotspot,冇咁嘅問題
卑鄙Apple似係驚人用呢個組合代替 ipad wifi+cellular
hkepc雖然鳩噏er少過呢度,不過都係好多9upper嘅,公開標準嘅跟返標準就兼容到,usb2.0標準DAC差唔多任何系統都plug&play,係iOS咁柒要用camera kit接,仲話食電大唔支援
iphone 藍牙係掩割版,只能駁device不能傳data

所以整左個airdrop出來
有毛用,同其他唔同系統交換唔到資料

目的係養殖一群idog完全依賴生果生態環境
以前iOS 8之前,Linux可以就咁當USB Drive,mount住就咁拉啲相呀歌呀copy,而且用到airplay,升級之後就唔得,冇授權金課俾生果就block
30都未破處個陣
ready
老貓去唔去馬鞍山視察吓?

【屋苑商場淫竇成災】馬鞍山師奶大恐慌 商場樓上補習樓下艷女色誘老公
https://lih.kg/902447
翻風老貓或會rip咗,11:30am唔上水就50%,15:00pm唔見確認rip咗

四獸可以幫佢辦理後事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞