[幻國音樂故事] 董折 浦銘心 01 暴裂 ‧ 34 Coming Soon

1001 回覆
182 Like 16 Dislike
呢場show好多嘢要睇先明
今年903會唔會俾個獎juno?
勇悍好似有十大
實際時間出會喺邊度講?903facebook會唔會講
怕唔係成日都mon實電台miss左[img]assets/faces/dog/itdog1.gif[/img]
放心 拉闊9成9唔會出碟
上面唔係話有錄音轉播咩

有得聽下都好
不過真心希望有得重溫返video版
因為我坐兩邊好多中間畫面俾三塊白布遮左

無得睇會差好遠
困獸28愈聽愈sad,但忍唔住係咁單曲循環
家庭壓力真係好大,屋企開支家務,所有野都係我負責,但老婆好似覺得理所當然咁
我覺得困獸有十大 質素太高
不過我諗佢唔介意冇獎
佢應該可以谷晒d大獎比kay
要睇埋 Juno & Kay 的表情
同埋啲 video
無得睇真係差太遠
其實今次個 project 講啲嘢好貼地
家庭壓力真係好大,屋企開支家務,所有野都係我負責,但老婆好似覺得理所當然咁

Juno 佢話佢要做嘅唔係童話故事
係實在嘅故事
正正做到現實嘅無奈出黎
佢做嘅作品真係好多細節
多到你真係會感覺有依對情侶咁
上面唔係話有錄音轉播咩

無得睇會差好遠
要睇埋 Juno & Kay 的表情
同埋啲 video
無得睇真係差太遠

Kay嘅造型都好代表到佢嘅階段
由年青型格造型到婚後再到離婚個種艷麗

Juno 佢話佢要做嘅唔係童話故事
係實在嘅故事
正正做到現實嘅無奈出黎
佢做嘅作品真係好多細節
多到你真係會感覺有依對情侶咁

Btw巴打你聽下一個男人入面藍定凌嘅歌詞
睇下會唔會好啲
今年903會唔會俾個獎juno?
勇悍好似有十大
我覺得困獸有十大 質素太高
不過我諗佢唔介意冇獎
佢應該可以谷晒d大獎比kay

成個project 咁大其實真係好難以單曲爭獎
但谷kay 就一定啦
始終係佢公司嘅歌手有責任要令佢發光發熱
佢自己係老闆我諗今次咁多行內人認同佢都好滿足
佢本身都唔係想單以歌手身分參與音樂
佢想做創作好耐
藍定凌佢老婆偷食wor,你肯定會好d?
雖然我同佢一樣,好希望老婆會欣賞我盡力為佢帶來的安定,但佢應該覺得所有野都太理所當然
同埋,好慶幸佢以前冇拍過拖,我唔駛驚有ex的威脅
但單曲嘅質素都好高喎

浴室已經100000% 有十大高位
勇悍17 有十大尾ap
困獸28 熱播中
kay仲有第3 plug, 不過都唔會攞嚟追

今年個project只計質素其實係好
只係d詞街外人可能有d唔明
諗下有幾愛嘛
唉 自己嘅付出俾人視為理所當然係好慘嘅
不過浦銘心都識感恩藍定凌配合佢嘅大話
冷靜傾下啦
話俾佢聽你都需要啲支持
其實女人一定識TUM人
只係可能習慣左同對方一齊就少嬌嗲左
未必係佢唔想 係佢忘記左男人都需要支持
我係度諗會唔會自己打自己攤分左
其實啲數據點計?
浦銘心背脊個疤痕係董折整
浦銘心背脊個疤痕係董折整

困獸.28聽日有mv 睇!
究竟有無小心出場呢?
期待
Fiona 有like Juno 出MV個IG Post, 可能真係Fiona做小心
https://youtu.be/HaSxdMTK3IM

林家棟 阿正!
條女邊個?
林家棟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞