[幻國音樂故事] 董折 浦銘心 01 暴裂 ‧ 34 Coming Soon

1001 回覆
182 Like 16 Dislike
Btw, 呢個post之前巴打post過文案,可以追返post
Juno把聲tune到都唔似佢把聲已經高音到
究竟會唔會翻貨
正式呢個同之前唔同 多左食飯果part 解左黑盒怎麼了無動靜係戴慈欣
寒玲做call台 但2000年代仲有邊個會用call 機
咁以董折浦銘心嘅經濟狀況都冇可能住到mv入面咁大間屋添啦
個故仔有啲位係比較超現實嘅
我反而好鍾意rosa把聲
我係咪有咩問題
但依首歌開左個好癲嘅頭
寒玲一係學董折去溝浦銘心
一係食哂兩個
藍定凌木獨性格咁唱我覺得ok
但家陣寒玲性格唔突出而唱得咁閪...
我自問唔識欣賞
第一次聽真係覺得 d高音同假音咩事
但聽多兩次開始不停loop
呢首真心頂唔順
會唔會搞搞下變左音樂劇
韋羅莎把聲好K歌
[今晚 翻風 今晚 好凍] 個句成日諗我諗起迪士尼Elsa
利申:未睇過Elsa
[今晚 翻風 今晚 好凍] 個句成日我諗起迪士尼Elsa
利申:未睇過Elsa
903叱吒樂壇有依家有JUNO+韋羅莎,
講緊故事延續既新歌《黑盒》
Part 2 叫 The album and the rest of it
我反而好鐘意首歌
梁文禮真係好柒,又比juno寸,佢話沐春風mv蒲銘心借火嗰個係寒玲,明明係ekin
冇撚樣hea撚到仆街
少少功課都唔做下就開咪
已經唔係第一次,上次the album出碟又係錯漏百出 記得上年訪問許志安蔡一傑,話唱片公司都係寰亞合唱好方便,許志安即刻話已經轉咗去太陽娛樂成4年,柒禮即刻兜話見到許個樣太寰亞
梁文禮真係好柒,又比juno寸,佢話沐春風mv蒲銘心借火嗰個係寒玲,明明係ekin
冇撚樣hea撚到仆街
少少功課都唔做下就開咪
已經唔係第一次,上次the album出碟又係錯漏百出 記得上年訪問許志安蔡一傑,話唱片公司都係寰亞合唱好方便,許志安即刻話已經轉咗去太陽娛樂成4年,柒禮即刻兜話見到許個樣太寰亞

直頭係華星樣啦
想問下有冇人知拉闊會唔會出碟
10成唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞