沈陣營第一百九十八期 - 借來的升市一定要還

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
操作上真係冇錯架喎
頂多係冇每次講有profit 可以拎黎搏姐, 但佢上星期話走嘅原因就係佢自己講左已經賺左, 跟住嘅玩法同我地呢啲 245冇揸返上黎嘅人唔同
我到255仲懶醒開返熊 比佢夾撚到上265添
夾到今日
睇錯就係睇錯,冇咩好講有冇問題
正如大師唔會叫人再搏上
40/50蚊咁玩個人真係好冷靜
咁講無意思 師父一日半日都一樣會睇錯 尋日個死肥鳩又話震盪
但人地捱得 最終可能十會贏
你唔捱得 斬左 無得怪人
今日呢600點可能星期一升突返比你 咁到時又邊個岩邊個錯?無得咁講架喎
玩得工具即係賭錢 賭錢就無必贏 問題就係風險同盈利
對某d人來講 佢贏左2千點 即係200格 佢cash out 150格 淨低50格再去搏 咁就算最後打左 佢都係贏架
所以你咁諗佢錯 佢唔認錯都係無錯 大家個處境入場位唔同呀ching
人地話睇280 今日上270 你攞策略黎講冇用
人地講東你講西
唔係喎 我50蚊比佢夾100格都會唔開心呀
我份人好執著
玩牛熊要預夾100我不如買價外輪坐算
258走左熊
你唔係好明我講乜
anyway 我245搏到上黎都冇再搏上,有profit等於搏得啱呢個邏輯係邊到,今日結果有睇眼 死撐冇意思
..... 有無人解釋 我打字成日打到1999
我覺得比人夾100格個心情仲慘過比人啪
二師兄警世文.txt
啪左當止蝕
但一日唔啪又一日都有機會翻身
258走左熊 281走左QQ PUT你問我答
唔估頂底 到左26500基本已經目標達成 咁留profit搏上好正常 你係可以話佢搏錯 但佢同時又有買put對沖
大淡好尾市?
唔會,個勢補完震口,轉咗
應該係fail wrong 分別
細佬語文差, 中文唔合格, 講錯曬方向
等我學下師父個tone先

落得場就要諗哂所有可能性
萬一唔係行去一個你想行嘅方向
要識得點樣係睇錯方向個時輸少d
縮少注碼 或者做對沖 增加你嘅靈活性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞