沈陣營第一百九十八期 - 借來的升市一定要還

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
今晚做義工幫手鏟漿啦
星期六要返工呀
記著,有一個好神奇嘅情況,個個初期都會係咁,當以為自己睇啱邊,一路殺得性果陣,一心雄就走去加倉,呢一吓多數都會要人嘔突返出嚟,所以千祈咪撚貪,自己計好嘅就食,唔好諗住以為計錯,走去貪甜品,咁買嘅人多數瀬嘢
呢獲走甩左 必定記係心中
雖然買得遠(275)唔驚打 不過都好撚辛苦 知衰 唔會再犯
人性通病,唔係點解會有阻力支持位姐屌
近遠無所謂,中就得,中完睇返自己呢吓點扑中,下次就知咩玩法最啱自己
尋日都捉到轉角 但本身紮住左貨 唔敢加太多
今次執身彩唔洗輸又買到教訓 抵
已經睇緊啦

琴日狂叫人牛,不斷睇上,錯就扮假膠
成班on99不要問只要信,之前陰鳩人已經有巴打講 又當冇件事話人冇跟足
一向都係咁
其實做決定既都係自己, 網友唔係敵人
我中咗伏都唔出聲 自己無信心自己衰
我只會睇岩心水後 睇下佢地邊邊high 同路就縮注 唔同路就大注
佢果套炒新手最好唔好跟,我初初喺沈門都跟咗佢買牛打撚咗靶輸咗成皮嘢,不過我無怪佢,只係怪自己無睇清楚亂跟;
因為佢出得聲叫買,最靚果個位已經無咗,新手一定會死坐爛坐;
所以最好學好基本功先做期指,期指根本係癲線佬炒嘅
唔認同,咁老千倫敦金都係呃人做決定,係佢地自己on9

唔係話佢地老千,係係到吹完錯咗冇件事 啱咗就爭住含
都係二師兄最直接
乜都唔洗講
貼倉
好邪架
期指根本係痴撚線
我無開戶口 之前睇佢地講 賭德國dax 25歐羅一點
自問賭唔起
無人叫你係呢到貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞