[Time Slip] I.O.I討論區(6) 沒關係的 陣雨過後必會相遇

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
https://twitter.com/unclasssified/status/822708666226900992
又黎 잔망잔망 잔망잔망

又黎文字直播了

等緊放工 忍唔到手

度延唔係唔鍾意咩

唔係呀佢成日講嘅 就係佢成日講比其他拎黎笑講到煩

除左前日VAPP恥笑外,度延仲有喺邊度講過?
@unclasssified님의 트윗을 확인해 보세요 : https://twitter.com/unclasssified/status/822720085181595649?s=09
陰公世正對眼腫到 我都係咁上下

Somi冇眼睇

我大叔

世正好似剪左頭髮咁薄嘅今日個頭 後面睇似駁左執

又唔係呀 但係好似唔同左嘅我係咪有幻覺

愛你世正一百年
@unclasssified님의 트윗을 확인해 보세요 : https://twitter.com/unclasssified/status/822720085181595649?s=09
陰公世正對眼腫到 我都係咁上下

Somi冇眼睇

我大叔

世正好似剪左頭髮咁薄嘅今日個頭 後面睇似駁左執

又唔係呀 但係好似唔同左嘅我係咪有幻覺

愛你世正一百年

如何可以不愛她
連文字直播都冇,唔知有冇唱新既歌
Fans are shouting' "수고했어, 아이오아이! 잘하다 아이오아이!"
Fans are shouting' "수고했어, 아이오아이! 잘하다 아이오아이!"

佢地今日好似好hyper下

邊個講

邊個講

唔喊嘅位比尋日hyper

Kyulkyung: "It's not the end yet... because it's only the second day concert"
Yeonjung: "Past 1 year was a blessing for me. Thank you for fulfilling my dream as a singer. I'll work even harder in future"
已經encore過得咁快嘅 聽日坐屋企mon實電腦

已經坐左2日
twitter做緊hashtag活動叫ymc出dvd

推到佢出DVD

推到佢出DVD

出BD啊

推到佢出DVD

出BD啊

details
join埋一份
死緊巴士返去睇數據龍翔又塞屌你

推到佢出DVD

出BD啊

details
join埋一份

集氣

olleh tv 直播?

olleh tv 直播?

等韓仔轉播olleh個直播先岩

推到佢出DVD

出BD啊

details
join埋一份

搵到了
#타임슬립_DVD_발매주세요

推到佢出DVD

出BD啊

details
join埋一份

集氣

一路睇文字果幾個twit有得睇 copy個hashtag #타임슬립_DVD_발매주세요

又有豬腳疆波
D-2完 聽日真係last啦
time slip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞