[Time Slip] I.O.I討論區(6) 沒關係的 陣雨過後必會相遇

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
到時如果有團購不如團購啦呢度
晏少少應該好多大神會分享今日既相
因為 encore 後任影,實Q完全唔理

仲要等執圖

等一世都等
到時如果有團購不如團購啦呢度

睇到我大叔逐個多謝果到已經眼濕濕
請將一月廿二號定為I.O.I紀念日
請將一月廿二號定為I.O.I紀念日

呢日真係最好
估唔到自己會喊,見到有情唱pick me係到喊
但係企位真係人間地獄
我想問你地頭先睇咪show? live㗎?
我想問你地頭先睇咪show? live㗎?

但係企位真係人間地獄

比我揀點都係會企
但係企位真係人間地獄

比我揀點都係會企

夏天會好啲
我個區有人暈左
但係企位真係人間地獄

比我揀點都係會企

夏天會好啲
我個區有人暈左

彩妍望住我附近喊到仆街 搞到我都忍唔住
世靜最後講個段野真係好催淚
世靜最後講個段野真係好催淚

sad 到飯都食唔落

比我揀點都係會企

夏天會好啲
我個區有人暈左

彩妍望住我附近喊到仆街 搞到我都忍唔住

好唔捨得 好似冇左啲野咁
我正式宣佈YMC係最戇鳩既公司

屌我地冇名冇人權

我要叫yellow popcorn

yellow popcorn+1

我想叫앙앙이

新小黃+ioi 路人飯表示雖然2000年冇經歷過水晶解散,
但係ioi解散有種好似當年水晶解散既感覺
ioi, 5年後再見

都係有預期+最光輝時解散,呢樣真係最深刻

所以呢排我經常聽水晶首three words
個mv播番當年啲畫面,水間啲飯又係喊到仆街

中意既idol仲係我地身邊既時候,
真係要好好珍惜
第一次去韓國 第一次睇演唱會 第一次同鐘意既女團應援
開場以為自己唔會喊 點知等緊友情換衫果陣
叫fans唱歌 合唱同一個地方已經忍唔住喊
雖然至少企左6個鐘 又差d比人夾死 但係值得既只係鐘意左ioi一個月到就要睇住佢地解散 真係好唔捨得
https://aqstream.com/ebs1/EBS1

請夏

唔想睇人做gym都想睇請夏 勁細粒
https://aqstream.com/ebs1/EBS1

請夏

又做佈景板
會唔會期待下vlive

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞