[Time Slip] I.O.I討論區(6) 沒關係的 陣雨過後必會相遇

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
Korean fans watching it through Olleh stream are complaining a lot that the camera work is horrible.... us...?

我想睇都冇得睇吖 仲屌

身在福中不知福
Korean fans watching it through Olleh stream are complaining a lot that the camera work is horrible.... us...?

我睇fb有好多人話畫質好差

你比360p我都照睇
直播/錄晒OLLEH TV/出DVD
是但一樣都好丫

你比360p我都照睇

我144p都照睇吖 聽聲都好

我想睇都冇得睇吖 仲屌

我都想有個complain既機會長

你比360p我都照睇

有音頻直播都要好

你比360p我都照睇

有音頻直播都要好

今日連文字直播都無呀屌

你比360p我都照睇

有音頻直播都要好

有雪花我都Ok
真係最後啦
點解冇韓仔stream

你比360p我都照睇

有音頻直播都要好

有雪花我都Ok

有得聽,斷下斷下都好
錢就識得要人比錢買olleh tv
仲要對海外飯幾乎係冇可能既任務
比個建議你出DVD又未知有冇得出
出DVD仲賺得多啦YMC

我都想做event呀
這些機會

talk time

比著係JYP搞既話未開show已經話出dvd了

開始就已經喊

開始就已經喊

我大叔
我世正唔好忍啦 仲辛苦

開始就已經喊

我大叔

隔住咁遠我都想喊
Blurry but whatever, we'll take it right? RIGHT???

好想睇呀

比著係JYP搞既話未開show已經話出dvd了

JYP真係識搵錢過YMC 依家擺到明比你賺你都唔賺真係好犯賤YMC 未收錄既歌又唔出碟 演唱會又要諗下出唔出 食屎啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞