中山做嘢一年, 你問我答

438 回覆
147 Like 52 Dislike
關sir 又自打咀巴

心灰失敗主義所以返大陸做野

我自己冇資格答呢個問題
不過認同從政嘅人道德要求應該高啲
我只可以保證加入學獨聯後唔會再去中國
我嘅功過留畀其他人評價
係咪打算過到骨就得?
屌你老母啦,係大陸做野=港奸
無撚野?
關sir唔好洗住舊post先
一係我換個方式問

你本身打算幾時公開去過大陸做教師呢件事?
我比較想知關sir點樣散播完港獨都走得切無俾人拉
其實你認真想從政的話
市民係唔會接受你呢句無資格答
你從政要有政綱
你政綱上面的野就係你想追求或者你信同認同的野
唔可以因為你以前做的野同你而爭取的的野相反而唔答
你係相信你而加爭取緊的野
你就更加應該請清楚點解你之前同你而加有出入

覺今是而昨非唔係唔得
你比到個充分的理由就可以
而唔係答無資格答
至於你個理由說唔說服到人就比其他人判斷喇

你而加答話無資格
比我的感覺係你爭取緊的野自己都唔信
你直接d支持/反對
有衝突的利申,立場轉換的理由係咩
講曬出黎咪得
姐係正正係你開呢個post 的目的
不過你而加咁答做唔到開post目的
我評價你班港獨派
對人地就好高要求 對自己就好鬆 雙重標準 同D廢老一尻樣
深層原因係 唔重視學識 行出黎面目可憎 同建制派一尻樣
中山邊度有得叫雞?
中山有乜好嘢食
有啲we7朋友圈嘅人報串報遲咗
我得罪咗嘅同事想搵公安我已經last day走咗
係重做緊嘅同事話返畀我知有件噉嘅事
關sir算比較鬆喇
之前我問過佢係咪唔洗敵對曬全部泛民
佢都答有部分可以唔洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞