其實當年「SPEED」點解要匆匆解散?

173 回覆
21 Like 5 Dislike

其實淨係剩返多香子仲keep到個殼
我都覺,而繪理子就同仁繪啱傾啲
強姦3子 放過賓妹
Poly speed 咩 屌你老味
仁繪響啲訪問節目一直有提佢鐘意hip hop音樂,偶像係個黑人歌手唔知uxxx
反而替解散後寬子唔抵, 紅左頭幾年, 跟住沉
諗住重組, 搏左3年, 仁繪唔玩
搞左一輪同繪理子form隊細group, 出1張碟, 繪理子轉頭又從政, 飛起佢
淨番2個係演藝圏, 得閒賣下同多香子感情做演出, 個唱, 點知轉頭爆不倫, 直情公開唔可以一齊玩 (唔知實際有冇絕交啦)
得番1個係度, 佢間公司淨係loop佢開私人個唱又唔出新歌, 翻身機會零

利申: 以前speed fans
繪理子宣布從政嗰吓我都O咗咀
可能佢對演藝事業已經唔留戀啩

維基直頭將佢定義做「政治人物」

我覺得佢地唱歌唔好聽
繪理子從政就唔好同寬子form group啦, 出完1張碟就走擺明玩人
依家見繪理子新聞就覺佢假到仆街
好掛住寬子
覺得佢地個個好恨拍拖
你都係聽返子瑜啦
咁出過一隻知道唔work,另謀出路都情有可原嘅
寬子其實算係幸福(比起其他成員)
無記錯繪理子好似比人比週刊影到不倫戀
反而替解散後寬子唔抵, 紅左頭幾年, 跟住沉
諗住重組, 搏左3年, 仁繪唔玩
搞左一輪同繪理子form隊細group, 出1張碟, 繪理子轉頭又從政, 飛起佢
淨番2個係演藝圏, 得閒賣下同多香子感情做演出, 個唱, 點知轉頭爆不倫, 直情公開唔可以一齊玩 (唔知實際有冇絕交啦)
得番1個係度, 佢間公司淨係loop佢開私人個唱又唔出新歌, 翻身機會零

利申: 以前speed fans
繪理子宣布從政嗰吓我都O咗咀
可能佢對演藝事業已經唔留戀啩

維基直頭將佢定義做「政治人物」

繪理子從政就唔好同寬子form group啦, 出完1張碟就走擺明玩人
依家見繪理子新聞就覺佢假到仆街
無記錯繪理子好似比人比週刊影到不倫戀
你真係記錯,嗰個係多香子
,有少少失望,見佢地攪成咁真係將可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞