大學拿2nd low 或者 3 rd 畢業係唔係可以等食屎?

66 回覆
0 Like 2 Dislike

其實second low 都有少少難拎wow
正常有讀下書先考試,點都有second up la

含撚啦有班友死讀爛讀都唔過3呀
ps:engine 仔

Sor 未見過有人努力讀唔過3
Engine 仔

cu 仔就收皮啦
未見過人唔過3
要鬥GPA既返去學術台啦

Engine 仔

咩u阿你
ust2.85就有second up
問題係大把人連2.85都過唔到唔好話3
engine仔個mean仲要係2.4-2.5
努力讀書實有3? 笑撚左

UST d fd hea住考前肯溫下都過3喎
努力唔過3應該諗下自己係咪適合讀書
笑撚咗

利申 唔適合讀書

其實second low 都有少少難拎wow
正常有讀下書先考試,點都有second up la

Engine 仔

你邊間u先

Sci 唔過3

Engine 仔

你邊間u先

Cu
4積陰德5讀書

你邊間u先

Cu

利申,我都唔過3架,過4咋

Engine 仔

咩u阿你

笑撚咗

利申 唔適合讀書

自己去校園台踩場阿笨
再唔係去ust講返你句hea住可過3 過唔到3就唔好讀
唔知道咩情況就唔該收皮

你邊間u先

Cu

利申,我都唔過3架,過4咋

唔過三點過四

過4威啦 唔怕冇工開啦

Engine 仔

咩u阿你

Mean wor
咁過mean 2nd up都好正常姐
2nd low好正常 好多人都係
3rd就真係睇到你完全無讀書
Btw shitty果啲垃圾大學係派龜派得好勁 同埋啲人廢好多所以先易拎好成績 唔同u好難比較

Engine 仔

咩u阿你

Mean wor
Btw shitty果啲垃圾大學係派龜派得好勁 同埋啲人廢好多所以先易拎好成績 唔同u好難比較

過mean second up係正常
我只係想講過3係ust黎講唔易
唔同u唔好亂比較

Engine 仔

咩u阿你

笑撚咗

利申 唔適合讀書

on9
您d fd本身醒?

ust course既mean係c+ 到B-
姐係2.3or2.7

您考前溫下書有mean咋

Engine 仔

咩u阿你

Mean wor

過mean second up係正常
我只係想講過3係ust黎講唔易
唔同u唔好亂比較

yes好多人讀緊ust見到佢咁講話過3hae住都有
就好嬲
UST是原罪
利申: ust second low 今年grad
見到你地咁緊張.......諗起那些年追Hon 的日子......真係好青春........

btw gpa對返工撚冇撚用.........工作實力先係一切......就算入唔到MT program.....有料野人就好似黑暗中既星星........發光發亮..............轉幾份工已經係manager...5年後 50k 不是夢..............無料就算9數啦....入到MT都好快收皮......見唔少.......
返工就好似森林咁................想到森林之王? 操下點運用個腦啦.....

而唔係睇hon囉................暗箭射死幾個廢人.......明刀斬死幾個first hon廢J....

想做俾人雞死果個, 定雞人果個? 努力啦..有排學呀...仲講hon?
樓主準備出嚟做財務策劃師啦
返工就好似森林咁................想森林之王? 操下點運用個腦啦.....

而唔係睇hon囉................暗箭射死幾個廢人.......明刀斬死幾個first hon廢J....

想做俾人雞死果個, 定雞人果個? 努力啦..有排學呀...仲講hon?
3rd hon 識人就得
樓主加油喇
幾科b 都應該拉到掛
努力埋依個sem
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞