大學拿2nd low 或者 3 rd 畢業係唔係可以等食屎?

66 回覆
0 Like 2 Dislike
大學拿2nd low 或者 3 rd 畢業係唔係可以等食屎?
其實好多人都係2nd low
3rd 就難搞d...
final year ?

其實second low 都有少少難拎wow
正常有讀下書先考試,點都有second up la

仲有一個sem 唔好放棄
打少D機 辛苦埋呢半年 唔好hea
唔好令自己後悔點解呢半年唔chur 埋佢

仲有一個sem 唔好放棄
打少D機 辛苦埋呢半年 唔好hea
唔好令自己後悔點解呢半年唔chur 埋佢

thanks
求分享同指點

含撚啦有班友死讀爛讀都唔過3呀
ps:engine 仔

3rd hon 就去D屋村商場做補習,我見有個肥仔得3rd hon 都有人請

2nd low 大把工

Sor 未見過有人努力讀唔過3
Engine 仔
哂銀紙大把2nd low / 3rd啦
不過讀得哂銀紙都預左屎都冇得食
想死
係呀 快d直播食屎
究竟點廢點HEA法先可以3rd到
究竟點廢點HEA法先可以3rd到

Agger
正一on..lun..9 思維.
有咁on..lun...9思維...比你有1st hon出到黎社會做野都係食lun屎..

Engine 仔

咩u阿你
ust2.85就有second up
問題係大把人連2.85都過唔到唔好話3
engine仔個mean仲要係2.4-2.5
努力讀書實有3? 笑撚左

Engine 仔

咩u阿你
ust2.85就有second up
問題係大把人連2.85都過唔到唔好話3
engine仔個mean仲要係2.4-2.5
努力讀書實有3? 笑撚左

cu vs ust 大戰又黎
月經post

Engine 仔

你邊間u先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞