[全盛羅斯超佐敦] NBA 2018-19賽季討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 14 Dislike
josh richardson有無機會mip
Mcgee反對
最慘似上年癗
明知佢比咪嘈switch黎打都要放正選出
暫時諗到就jrich, levert, hield, mirotic
佢收緊老底炸火災唔要大把隊要
LaVine>Mirotic>LeVert
根本唔關老唔老底事
明知佢打po係負分既時候又要比上場時間佢會累撚到佢打個隊

Ex: 2012 perkins 09 nelson 17 melo
暫時都幾大機係lavine,even佢傷前都冇咁既數據表現
今年表現出公牛未來一哥風範,不過木狼出身係咪就等如唔識防守?
+82話They don’t pay players to play defense嘛
咁火災快撚D抄左佢
改左14秒梗係全力攻然後等人miss再執籃板好過啦
原來Mitchell傷左
放住d league先
佢傷隊波咪仲勁咗
你放佢落d league要得到肥仔同意先得
睇佢帶隊成績?
幾時有 Trae Young 對 Curry
好想睇佢地瘋狂互射
diu,話之佢幾勁,一世係黑氣石陀衰家,免費做義工都係累街坊架啦
According to NBA Matchup Data:

CJ vs Ingram (64%)
17 Pts, 7/16 FG 43.8%, 1/6 3PTA 16.8%, 2 FTM, 3 AST, 1 TO

CJ vs Team (36%)
13 Pts, 6/8 FG 75%, 1/2 3PTA 50%, 0 FTM, 1 AST, 2 TO
https://twitter.com/bj_metta/status/1059027677217079296
明明成場波IG守CJ守得幾好
隔離潮人po講到ig俾人打爆左咁
咁講
其實依隻stat好流,唔係太信得過
比如switch左空哂,你沖上去補位only,但依球故照計係你守
有睇成場波
都唔覺IG守CJ個陣有太大問題
at least第2同第3節守得幾好
屌咁你直接話憎鳩佢咪得囉
唔撚駛諗理由扮持平咁辛苦啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞