[全盛羅斯超佐敦] NBA 2018-19賽季討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 14 Dislike
draft前最大賣點off ball movement同射波
哇17球罰球搞咩?
冇諗過late first咁快用得著
好早已經睇好佢
但係都估唔到咁快打得起
76 ho ball
又倒水
唔係冠唔冠 係湧唔要嘅話 都冇乜邊隊會想要佢
喺湧有上場時間又係焦點 湧比咁多機會做嘅野又簡單 但都冇乜表現嘅情的情況下
到底佢哪來的自信會有其它隊要佢?仲要想份約大過湧
依球應該上shaqtin a fool了
係咁質俾muscala等佢射到入為止
係lead好多先有得咁玩
76啲波真係好撚悶
mb真係鼓佬剋星 次次matchup都開打仔mode
格食格
Jimmy Butler may want off the Minnesota Timberwolves, but he insists he’s still there for his current teammates.

”These are my guys,“ Butler told Yahoo Sports‘ Chris Haynes of his teammates Friday.”I love these mother——s.“
fd先咁叫姐
倒水倒撚到
就係依家又出嚟話鍾意佢地
好撚廢 成節無fg咁濟 輸左佢算啦
我覺得佢本身都唔係憎佢地 只係屌到出面好柒咁解
又要jojo壓場
冇左2枝炮救場真係差好遠
好彩禾地幫手燈一燈 唔係又要豬波
牙ben真係冇乜用 進攻阻住晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞