[全盛羅斯超佐敦] NBA 2018-19賽季討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 14 Dislike
潮人死攬件垃圾當寶
屌當年佢係魔術時唔搞咁多野專心學好步法就得啦
想走o neal舊路,唔諗下o neal除左身型天賦,技術都係一等
DAJ Matthews呢兩件真係食屎狗黎
唔抵得當值19歲已經係全隊最勁,搞小圈子玩針對
Carmelo is averaging 19.8 ppg 4.8 rpg 1.2 bpg shooting 49.3% from the field and 44.4% from three making 3.2 threes per game in the past 5 games
但d防守真係輸返轉頭,一唔掂係咁先
完全同意
呢類球員帶你最盡入到conference final
唔會贏到champ,兩三年內又會搞到更衣室亂,coach又走又多trade
咪搞我

我睇得最緊都係work ethnic
所以先咁鍾意tj
jj都ok,不過真係要有人guide同帶住
wall就
想要walker
Gortat 同佢反面知咩事,
巫師有無NEWS話會TRADE
勁一場要儲五場氣
算鳩數啦
哥達留住太陽嘅血
最怕更衣室炸彈
巫都幾慘,0號特工後就wall
話唔定啲GM私chat緊,成事再公告天下
keep住傳去太陽係真
成日reddit見到,大腸應該無咁on9嘅
0號主要係傷姐,掹槍單嘢已經好後
0號好勁wo,全盛期攻力唔差過現時pg
無話佢地唔勁
只係佢地勁唔勁都好,佢地都係炸彈
pg攻力我覺得麻麻
要佢返黎就係幫手搶分
依家仲肯搶下板
仲想點
聽講今日屌尻吾皇 睇黎時日無多了
trade 去邊 換咩
咪係 講撚到剩係得佢防守唔好咁 究竟要柒幾耐
咁廢防水又廢,咁唔想要咪cut左佢
大把隊爭住要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞