係度為買左lightning耳機既人默哀

133 回覆
298 Like 7 Dislike
花式撚狗
對用開android機既人一定係好事, 會多左好多type C野
傻啦 apple 自己又出type c standard 第三方type c 無效 又係要apple certified 因為自家type c 特別先進
用type c 省到成本 又讚自己推動type c 統一 又所有配件再賺多次授權
咁回收返黎果堆 touch id 點算呀?
而家未用落去新mba 到囉
Apple 有話過支持你依d type c 配件咩?
你依d 唔乎合apple 嘅最高水平 同對完美嘅追求嘅配件
我地Apple 係唔會支援嘅
呢啲濕鳩 扑左就得
根本apple就係搞分化

專業電腦級嘅用type c (iPad pro, mba, mbp, mb)

portable嘅用lightning
唔係未試過 你上apple support forum 大把
2017 年 macbook type c 轉咗 usb3.1 gen2
所有2015打後嘅 macbook type c 配件都用唔到因為果d 係usb3.1 gen1
Apple 當然係話你配件問題啦
咪理個大陸機打手啦
善用起底功能
咩事? 因乜解救仲留戀有線耳筒?係聽開lossless定係窮?
我講緊android wor
bose世界第一耳機牌子
當年仲係micro usb年代
lightning就話好野黎
可以正反用
不過依家出左type c, 就快D收皮算啦
BTW 用AirPods果啲傻鳩唔該開細聲D,
我唔想因為你漏音而聽到你啲歌
又block 件傻尻
An狗冇錢買macbook
3.5mm 轉lighting 再插轉usb-c
what about hsbc?
apple 轉左人,出顏色機就已經等死
有3.5mm 轉 usb-c 喎,你冇咩?
睇錯咗
不過android 轉咗typec 好耐啦 都有配件呀
Apple 用嘅typc 未必同android 果d 一樣
Same
Apple 已死、就死、死緊…

講咗有無10年?有無死過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞