係度為買左lightning耳機既人默哀

133 回覆
298 Like 7 Dislike
你又被apple撚狗了
apple都唔知自己條路點行
諗一步行一步
Tim cook冇遠見
咩事
新IPAD冇lighining port
下代iphone都唔洗指意有 (如果有但冇usb-c既話都仲戇撚鳩 相信apple唔會咁撚癡線玩鳩自己)
又話推faceid
咁mbp mba呢
好彩玩開藍牙耳機
Apple 冇推過lightning 耳機

佢一直都係想推無線
下一代乜port都無,強迫無線充電 指定apple專用(售價包埋計算) 咁就好玩啦
如果有推就自己出左貴價lighting 耳機啦
畀埋? 你肯定窮到黐尻咗線
Apple只會畀啲垃圾你 好似Lightning 耳機 + 原裝垃圾插

不如出多啲街或者抬頭個頭啦 大把用人用緊無線耳機
除左原裝送
邊有人買lightning 耳機架
到時可能又會有c轉lightning腸仔出現
Iphone xs/ max 早出一個月姐, 正常align 成個product line , 偏偏apple 玩9 人, 下年全部變晒usbc , lighting 機就變得好舊款咁
type c轉lightning轉3.5mm
十個都冇一個人用無線?
先唔計其他牌子,靜係Airpods都每4,5個人就有一個
30-pin 2003 開始用,用到2012年iPhone 5開始轉
如果2019年iPhone 轉用USB-C, 咁同30pin 都係少兩年姐
啱啊 買bose
用type C叫抄Android
忽上腦呀?
點解會放棄lightning? 我覺得唔錯架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞