[推到完場] 2018年美國中期選舉討論區

1001 回覆
56 Like 1 Dislike
( Show Blocked User - 打鳩偷名賊 )

版面乾淨曬
其實投票未完哂就點票好影響戰果
我係台灣,點會唔影響啊港豬 去飲你屌茶同食袋底撈啦
今次無睇
暫時睇住Bloomberg個live result,唔覺有邊個偏離expectation住
今次House輸左,侵侵個外交政策會唔會收水呢?最怕係被迫主理國內,對大陸放軟手腳
God Bless KY-6 for GOP
兩邊都睇
cnn同fox
God Bless GOP for KY-6
請問 巴打係邊到睇個點票結果架?
本身NYT嗰個都ok
但死page 得返text only
如果House GOP少輸甚至險勝,侵侵一定更加發威,2020連任個勢又強左
我估會仲癲
Bloomberg會唔會出假資料
佢可能想屌你地咁留意美國選舉
但唔留意立法會補選
侵仔要搞既點會有人阻到佢
Thanks a lot
唔該巴打
house 1.1 : 6
sen 1.2 : 5
https://www.thegatewaypundit.com/2018/11/breaking-project-veritas-undercover-video-texas-election-official-admits-tons-of-non-citizens-voting/

Project Veritas Undercover Video: Texas Election Official Admits “Tons of Non-Citizens” Voting
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞