[推到完場] 2018年美國中期選舉討論區

1001 回覆
56 Like 1 Dislike
prediction 係由之前 blue waves 去到穩勝到險勝
係咪咁啱無人選
老老實實你地咁能緊張做乜鳩?你地係美藉定有份投票先?
選都要經費架
FL GOV SEN
美國選舉好撚貴
House 第一個battle位:Kentucky 6
幾無知先講得出呢句說話
有啲位你明知冇得爭,例如九成支持某一邊,咁就連上面都唔想浪費資源落去
政治係最現實架
的確係
就咁放棄俾人覺得唔重視囉
你要明,民主黨可以用參院頂住侵侵政策,用眾院就可以揸住任命高院法官人仕之類的權。共和黨計過,民主黨咁勇敢,打破常理,連黑馬都出,大叫要平衡,有取兩院之勢,共和黨應為現在經濟大好景,侵侵經濟民生政策過參院,以民主黨討厭侵侵,一定會攪野,如果經濟有乜吃屎,2020就可以打鳩佢地,眾院的影響一般人係唔覺(但對意識形態有好大形響),所以重點一定要保住眾院。你睇侵侵只同眾院站台就知。
好簡單,即係水泉澳,啟晴呢類強国屬地,反對派搵人選黎托咩
睇politico live poll Kentucky 6 互相都有領先過
民主黨先守到兩席
你要睇原本係乜洲先,上屆係有兩個掉轉咗
快d換衫返學啦,校車唔等人架
你係咪調轉左參眾兩院?

應該叮噹碼頭
ABC News projects that Democrat Tim Kaine will win the Senate race in Virginia and independent Bernard Sanders will win the Senate race in Vermont.
Florida Senate
GOP早段領先少少
係就自膠,我都唔知 house 同 senate 個中文係乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞