痴線架想飲杯老虎堂都比人問ig!

427 回覆
145 Like 1262 Dislike
正常

毒撚例外

人地多謝連登仔喎
荃灣果間
係咪老番老虎堂
btw J左你條女 好撚正
得罪講句 幾正常 外國大撚把 工可以轉 做咩唔可以把握機會 不過最尾咪又係睇樣 扮乜撚講道理 不過佢都係狗公黎 但無必要即拎起部手機影人扔上網姐
ok!網絡公審!
問人拎IG=狗公

係香港做男人真係好慘
個男嘅狗公還狗公
但係條女俾人拎ig咁佢條仔睇唔過眼咪兜口兜面屌
影人相po上ig都係想話俾人知自己好正好索好多人抄牌姐
再講 拎下ig有幾大件事呀 唔俾咪唔俾囉
咁如果佢遞嘢飲俾你嘅時候掂到你隻手係咪性騷擾你
洗唔洗咁樣公審

利申 絲 唔好話我係狗公
再利申 我都覺得條mk仔返緊工媾女係幾狗公
條仔真人一定淆撚到乜咁,淨係敢po上網屌
唔係好掂咋喎
一張正面冇野遮既相都冇

唔好幫呢D人出名啦
請你飲杯野拎個ig都要比你公審
依家扮受害者話比人公審
咁咪直接屌佢 有需要放上黎公審?
嘩 原來條仔弱智架 叫人放上網又無諗過比人公審返 而家睇到啦 睇到你條女咪又係靠個妝博比人睇自己幾正 到有人問ig有嫌人狗公

不過男朋友你都幾撚廢 自己影完叫條女扔上網 因為你條女有3千幾人睇?垃撚圾 你以為follow你條女d人係幫你公審狗公?
當你老母呀 護花得咁撚快 係威既條仔唔撚洗自己影完叫條女放啦
會唔會太有自信?
豬閪你咪衰太自信
阿豬閪男友你衰無撚用呀
如果佢覺得被騷擾可以去信投訴,用你客人身分鬧佢。
堪至覺得好嚴重,要去報警。都得!

由你擺人上網 仲要問候人,已經唔值得俾人尊重。

Brw樓主係花生友定係佢d朋友
條女都set得做公開,人地問你攞ig你咪大方啲俾人當賣下廣告囉,請曬你同條仔飲野仲順手收多隻兵,分分鐘你下次黎買又唔洗錢
仲有你兩個前世未見過狗公咩,睇下自己啲follower先啦
自己趕客
兩條傻西繼續搏咀啊
越搏越多花生
擺個ig叫騷擾 你唔比咪得 話人公審你條女 但自己又公審人
睇d相咪又係重妝博人睇自己幾索
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞