痴線架想飲杯老虎堂都比人問ig!

427 回覆
145 Like 1262 Dislike
咪又是g 講咁多
人地想推下自己個ig 咋,想溝唔係應該拎電話咩?
定而家興ig 做溝通

btw 個店員似tb
可唔可以打999拉柒條狗公
呢個CASE仲屌條女既連登仔都弱鳩智
係香港聊下女仔都被人話狗公
隻雞都幾自作多情
豬閪都比你地當係上菜啦,唔屌條女屌邊個?攞ig姐,又唔撚係媾佢,唔俾咪唔俾囉,係咪去到要公審啊 成班護花使者on99咁
淨係我可以公審人咋
你地唔可以呀!!!
你地同我收聲!!!!!!!!!
po狗公係狗公討論區
樓主想博乜?公道?
呢個人係公?
雙重標準
又係看圖作故仔
人地咁靚仔別洗要你ig啊?
死臭雞
不過狗公真係有樣睇
臭雞
連登仔真係好極端人格

個女仔ig 3千幾 followers又public都預左比人睇嫁啦咁比個ig 人地又點解唔得先,人地個ig又唔係用黎求偶點解一定要貼有仔既相?個男既抱住識個靚女做朋友就話人厹,客人同店員呢刻相遇下一刻就唔會再見啦,不過用兩杯換ig 呢個真係好撚柒
預俾人睇唔代表要俾呀A0狗睇既姐
都係果句, 你好地地話想拎個IG咪叫正常LO
無啦啦話用杯垃圾換, 俾人拒絕又繼續CHUR咪狗公LO
呢個CASE同去酒吧請女女飲酒有咩分別
只不過今次係條女唔鍾意再影相公審

狗公定義係唔理好醜係女就衝 再做埋D奇怪行為
咁就叫狗公咁全世界唔洗識女啦 問拎電話又狗公 請飲野又狗公
人地又未自拍碌鳩又狗公 都戇撚鳩鳩
尋日係現場睇住件事發生
相中肥仔覺得條女好撚柒鳩靚
跟住到條女同條仔買個陣唔知問左條女乜野
條仔勁唔gur咁話唔可以,跟住影鳩個肥仔
唔知點解最後係條女post出黎
條女個陣著校服,我心諗有無咁撚靚,普通學生妹仲要cool緊牙
條仔就白tee卡其色褲,黑色皮帶,成個韓國潮撚咁
條女都禁住條仔叫條仔唔好搞事啦
1999,有無人明佢講緊乜
我以為得我睇唔明
分別咪係落得酒吧遇左有呢D人
行街買杯野飲唔會遇有呢D LO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞