痴線架想飲杯老虎堂都比人問ig!

427 回覆
145 Like 1262 Dislike

屌你原來小朋友嚟,條仔咁撚假相 唔怪得現實世界咁淆啦
好正咩?唔撚覺 企街都正過你啦 波又大又有樣 你啲貨式 老蘭大撚把啦 收皮啦豬閪

原來真係有人用snow影相都咁普通
好心啦
幾靚女都好 咁臭格
無謂整衰自己
咁係佢無職業操守 同本身拎ig無關係
睇d相咪又係引d麻甩佬睇 條仔咁又會接受到 自己條女平時係ig咪又係釣狗公 最後咪又係唔敢正式話自己有仔
有巴打貼出黎
死狗公 返工不務正業 精蟲上腦
抵俾人擺上網
懶貞潔聖女咁叫人狗公,其實個樣同格
好心香港男仔唔好睇樣"好似"J得落,"好似"女神樣就衝啦,港女咪就係你地縱出黎囉
認真 臭閪性格係一回事
但中學雞黎講 佢地係靚仔靚女
上面班撚樣葡萄到
你係佢老闆咩ON撚9
人地開工溝女,關你撚事咩
佢係公務員你都叫有資格屌
人地有仔,你有份屌咩?人地可能連屎眼都玩埋 乖你老母 on99 做兵做到咁出面

仲有你放單野上連登又唔放ig博乜呀?護主犬就死撚開啦,衰撚過啲厹
當你說一些有利於自己的事情時,人們通常會懷疑你和你所說的話,所以,不要直接闡述,而是引用他人的話,讓別人來替你說話,即使那些人並不在現場或那個人並不存在。因為人們通常很少懷疑你間接描述的事實的真實性

佢要讚自己靚就梗係要用下人地既角度講

你就係個個唔懷疑真實性既人

如果條女唔p圖唔借位,有7/8成似蔣家旻

你班友真識食
其實有人問ig都算係一種讚美
唔受溝就算
唔洗戰鬥格又屌又鳩仲影上擺上ig鬧
出了名 成班傻仔一邊屌一邊科勞
左邊果個應該唔稱得上靚仔掛...
定我對靚仔定義太高
小朋友齊打架
嘩你老母p哂圖用哂美顏apps 都係咁既撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞