踢出我天地定SlamDunk

104 回覆
60 Like 152 Dislike
slam dunk世界第一
最感動永遠係果句
“老頭子,你最光榮。。。。。。。。。”
次次睇到呢句都喊

中二對白都喊

咁都叫中二
你究竟知唔知熱血同中二點解呀傻鳩
老頭子 你最光輝的時刻是何時。。

好撚sad
Slamdunk 全國大賽有動畫就好

成20年都唔仲出

成日都話會出 搞到空歡喜一場

無踢波都聽到打曬冷震

以前兒歌太正 仲有冇不死傳說

真係葉成介

Ac米蘭中場指揮官
slam dunk世界第一
最感動永遠係果句
“老頭子,你最光榮。。。。。。。。。”
次次睇到呢句都喊

中二對白都喊

踢波撚表示SLAM DUNK真係冇得輸
slam dunk係我心入面係無可取代
無論歌同故事都係

三分神射手

錯。係永不放棄既男人

三井:「對了...我是三井壽!永不放棄的男人...!」

每次睇到呢到都好熱血!好想落去射波#love 安西教練
我每晚都發緊同一個夢,我夢見,湘北高中對皇者海南,由中一到宜家從來冇停過。

可惜山王冇動畫

井上唔肯買個版權去製作,

好似係。

櫻木: 老頭子,你最光輝的時刻是何時?全日本時代? 。。。我呢, 就是現在。

睇幾多次漫畫去到呢度都會打冷震

最鐘意呢幕
恭介過佢!!!
踢波撚表示SLAM DUNK真係冇得輸

我就2套都唔識揀
slam dunk係我心入面係無可取代
無論歌同故事都係

熱血之最

錯。係永不放棄既男人

之後再去到佢打翔陽爆發真係

可惜山王冇動畫

井上唔肯買個版權去製作,

好似係。

櫻木: 老頭子,你最光輝的時刻是何時?全日本時代? 。。。我呢, 就是現在。

睇幾多次漫畫去到呢度都會打冷震

最鐘意呢幕

只有現在
恭介過佢!!!

成介成場冇乜講過野 一講呢句 恭介即刻大爆發 可惜最後
踢出我天地漫畫只係一般野
就算係動畫都無得同入樽比

錯。係永不放棄既男人

教練⋯我好想再打籃球⋯
三井係我老公 嗚啊
btw 我依家翻睇緊 睇到佢地輸咗比海南

之後再去到佢打翔陽爆發真係

不過去到打淩南因為荒廢兩年冇操體能,後半段體力不支被換落場,自己響後樓梯唔夠力開支寶礦力:「可惡呀,點解我會浪費左咁多時間。。。」自己響度喊
睇對山王嗰陣好多幕都喊咗出嚟
宮城都好好j

教練⋯我好想再打籃球⋯
三井係我老公 嗚啊
btw 我依家翻睇緊 睇到佢地輸咗比海南

我都翻睇緊 睇到對緊海南
宮城都好好j

宮城正 彩子寫神奈川No.1控衛個度好j
宮城都好好j

宮城正 彩子寫神奈川No.1控衛個度好j

個幕 宮城好q
射啦恭介!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞