踢出我天地定SlamDunk

104 回覆
60 Like 152 Dislike
兩套講運動既動漫真係好經典 好熱血
兩套個劇情好合乎情理 唔係由頭贏到落尾
個結局都係贏唔到全國冠軍 以遺撼美做終結
望翻而家黑子藍球同閃電十一人真係不知所謂
如果呢2套要揀你地會點揀
踢出我天地 仲有角球呀
SlamDunk 左手只係輔助
有冇人入黎順便講下
熱血!
slamdunk for sure
熱血!

教練 我想打籃球
slamdunk for sure

個個都SlamDunk
動畫: 踢出我天地
漫畫: SLAM DUNK

動乜撚野漫
叫人點投

動乜撚野漫
叫人點投

踢出我天地既漫畫真係唔掂 而slam dunk 動畫又冇全國大賽
兩套都睇到喊
我每晚都發緊同一個夢,我夢見,湘北高中對皇者海南,由中一到宜家從來冇停過。

動乜撚野漫
叫人點投

我自己咁介定。
動漫就係特別指一啲本身由漫畫作品改編而成既動畫作品

動畫我自己會認定為迪士尼,Pixel 果啲出品

唔明你點搞唔清
兩套都睇到喊

近排追翻真係sad
我每晚都發緊同一個夢,我夢見,湘北高中對皇者海南,由中一到宜家從來冇停過。

可惜山王冇動畫

動乜撚野漫
叫人點投

我自己咁介定。
動漫就係特別指一啲本身由漫畫作品改編而成既動畫作品

動畫我自己會認定為迪士尼,Pixel 果啲出品

唔明你點搞唔清

恭介
非常喜觀
非常喜

非常喜歡
我叫三井壽

可惜山王冇動畫

井上唔肯買個版權去製作,

好似係。

櫻木: 老頭子,你最光輝的時刻是何時?全日本時代? 。。。我呢, 就是現在。
Why not both

兩套搞到我喊到仆街

踢出開頭有D悶不過去到中段同尾段熱血仆街,最尾果場雙方出盡全力到最後城陽茜丘都輸左

Slamdunk 熱血到仆街唔洗講 單單睇住櫻木成長由mk 變到出色籃球選手 ,不過最遺憾輸左全國大賽

我覺得兩套神作 無必要二揀一

兩套搞到我喊到仆街

踢出開頭有D悶不過去到中段同尾段熱血仆街,最尾果場雙方出盡全力到最後城陽茜丘都輸左

Slamdunk 熱血到仆街唔洗講 單單睇住櫻木成長由mk 變到出色籃球選手 ,不過最遺憾輸左全國大賽

其實櫻木當時都未係出色籃球手,只可以話係奇兵
兩套都好拿正,但係我覺得三井寫得好撚正,成套野最有故事係佢,次次睇親佢射爆翔陽同最尾山王話我係三井壽個mon都好撚想喊
恭介

成介:恭介 過佢呀

兩套搞到我喊到仆街

湘北同茜丘輸都係sad到喊
我叫三井壽

三分神射手
兩套都好拿正,但係我覺得三井寫得好撚正,成套野最有故事係佢,次次睇親佢射爆翔陽同最尾山王話我係三井壽個mon都好撚想喊

細個睇係睇櫻木 大個就三井
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞