踢出我天地定SlamDunk

104 回覆
60 Like 152 Dislike
我叫三井壽

三分神射手

最記得每次首op 響起都好L正
神曲
我叫三井壽

三分神射手

最記得每次首op 響起都好L正
神曲

回錯咗
我叫三井壽

三分神射手

錯。係永不放棄既男人
我叫三井壽

三分神射手

錯。係永不放棄既男人

三井:「對了...我是三井壽!永不放棄的男人...!」
我叫三井壽

三分神射手

錯。係永不放棄既男人

三井先係主角
踢出我天地
踢開波特別明白,由其是首主題曲
將我領土 九十分鐘裏儘量擴張

櫻木同學

錯。係永不放棄既男人

三井先係主角

駁唔到
Why not both

兩套搞到我喊到仆街

踢出開頭有D悶不過去到中段同尾段熱血仆街,最尾果場雙方出盡全力到最後城陽茜丘都輸左

Slamdunk 熱血到仆街唔洗講 單單睇住櫻木成長由mk 變到出色籃球選手 ,不過最遺憾輸左全國大賽

我覺得兩套神作 無必要二揀一

其實櫻木當時都未係出色籃球手,只可以話係奇兵

如果以全國大賽階段來說
說櫻木是出色籃球員已經是當之無愧了
身體能力屈晒機又已經掌握左基本要有的技術
入樽入面角色既描寫深入d,感覺上入樽出色少少,但個人喜好方面都係鐘意踢出我天地

即刻想再睇一次
Why not both

兩套搞到我喊到仆街

踢出開頭有D悶不過去到中段同尾段熱血仆街,最尾果場雙方出盡全力到最後城陽茜丘都輸左

Slamdunk 熱血到仆街唔洗講 單單睇住櫻木成長由mk 變到出色籃球選手 ,不過最遺憾輸左全國大賽

我覺得兩套神作 無必要二揀一

其實櫻木當時都未係出色籃球手,只可以話係奇兵

如果以全國大賽階段來說
說櫻木是出色籃球員已經是當之無愧了
身體能力屈晒機又已經掌握左基本要有的技術

其實真係已經唔只係奇兵了 佢個陣都已經到家
負評,上一頁
入樽入面角色既描寫深入d,感覺上入樽出色少少,但個人喜好方面都係鐘意踢出我天地

可能因為籃球得5個係正選 所以比較容易突顯到角色既特點同描寫 不過我個人都係鍾意踢出我天地 差恭介一個角球
負評,上一頁

巴打咁快做決定 踢出我天地都好正
成介:過佢呀恭介!

錯。係永不放棄既男人

三井先係主角

廢話,仲有首ed 世界的盡頭係屬於三痴個人專屬曲。
即刻拎番張slam duck集錦曲聽下先😡
加賀美句 死都唔俾你入呀
又係熱血到起晒雞皮
Slamdunk人物描寫方面高好多班
比賽場面兩套都好正
雖然我係足球撚但我都會簡slamdunk
我很喜歡
係邊有得買返全彩版slamdunk
衝鋒21
加賀美句 死都唔俾你入呀
又係熱血到起晒雞皮

講真粵配幫手加好多分
利申sd

三井先係主角

廢話,仲有首ed 世界的盡頭係屬於三痴個人專屬曲。
即刻拎番張slam duck集錦曲聽下先😡

首歌真係好神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞