2018年秋季日劇討論(2)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
好勤力
將手機放入女性裙中偷拍,日本NHK首席制片人當場被捕
https://lih.kg/880553

會唔會影響到劇
係值既
但啲演技一路都係咁上下
一陣又好似清水富美加咁
富士都幾鍾意用佢
剩係近期月9都三套有佢份
Code blue suits同呢套
做新聞d staff唔會踩過界拍劇掛
可能真係平靚正
好似前幾年大面咁
點都攝個大配角俾你曝光下
母子戀先正
仲有波瑠,都係上劇上得好密
野獸睇到第3集一半,
頂唔順棄了
開始接受到全部人都係西性格
好西但其實好現實
果條錦戶亮咁多年咁多醜聞都整佢唔死
有佢出現已冇興趣, 真係替新木慘
我三集都要分兩次睇
第一集一次睇完 第二集分兩次
第三集直頭訓著埋要第日再睇過
日本Cult片《屍殺片場》熱爆當地,還陸續於亞洲各地上映,香港已於上周正式開畫,仲會進軍中國市場於北京舉行首映禮。

《屍殺片場》於日本上映四個月仍氣勢如虹,帶旺埋片中嘅素人演員速變搶手貨。片中37歲男主角濱津隆之既做過諧星又是舞台劇演員,幕前演出經驗相當豐富,連織田裕二夥拍鈴木保奈美嘅富士台新劇《Suits》(金裝律師)都有佢份演出,不過佢只係過鏡閒角,多年來一直係個二打六演員。

多得《屍殺片場》成功,仲勁收近30億日圓(約2.1億港元),令入行七年嘅濱津隆之終有出頭天,佢獲邀亮相昨晚播出嘅NTV台綜藝節目,自言《屍殺片場》當初係打算拍成實驗電影,亦完全冇諗過會Hit,所以演員都冇收任何酬勞,主持問到如今電影大收有否分紅?顯得尷尬嘅濱津唔知點答,但就承認工作量因此接踵而至,同場女星波瑠就表示未睇《屍殺片場》,即被主持責後知後覺。

雖已成為賣座電影男主角,但係濱津為兩餐,如今仍要到時鐘酒店兼職洗廁所,超過10年冇女友,目前同母親同住。問到濱津有乜願望,生活拮据嘅佢話:「希望死之前可以食到高級鋸扒!」節目立即安排佢去高級餐廳擦餐勁,令濱津品嚐到4萬日圓(約2,800港元)貴價牛扒,佢搞笑話希望能夠繼續食落去。

有冇人搵得出係月9邊一幕
睇親結衣公司個part就無咩心機繼續睇
講少d兩個豬隊友都還好,佢老細繼續煩+on9到仆街
無一part想睇 田中圭果啲直頭想飛左佢
每集完都冇令我有好期待下一集既感覺
睇咗咁耐原來先第3集
幾時先完
大家都係一路屌一路睇

崇韓石原
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞